Στην θερινή εκστρατεία ανάγνωσης η δημόσια βιβλιοθήκη του Κιλκίς

Πολιτισμός /

Στην θερινή εκστρατεία του δικτύου ελληνικών βιβλιοθηκών γιά την ανάγνωση και δημιουργικότητα συμμετέχει η δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη του Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Και φέτος το Καλοκαίρι δίνουμε το «παρών» στην καλοκαιρινή εκστρατεία που διοργανώνει το δίκτυο ελληνικών βιβλιοθηκών με επικεφαλής την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Και φέτος στηριζόμαστε σε εσάς, τους εθελοντές μας, που με το μεράκι, το κέφι και την προσωπικότητά σας δίνετε κάθε Καλοκαίρι μια ξεχωριστή «πινελλιά» στις δράσεις μας.

Αν σας αρέσει να δουλεύετε με παιδιά, αν θέλετε να αφηγηθείτε ιστορίες, να χειροτεχνήσετε, να κάνετε πειράματα φυσικής, να μετρήσετε με χίλιους δυο απίθανους τρόπους, να εξιχνιάσετε εγκλήματα και μυστήρια, δηλώστε συμμετοχή στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2018 έως την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, τηλ. 2341076338, Email: [email protected], Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ένας ρόλος διαφορετικός

Την ημέρα νύχτα έχει κάνει ο Θέμης Ανθρακίδης, ώστε να έχει επαφές με τους πολίτες του Κιλκίς, προκειμένου να ενημερώνεται […]

Ένας …«φανερός δείπνος»

Ολοένα και πληθαίνουν οι διεργασίες, συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ των προσώπων, που προέρχονται από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, και […]