Θ. Βαφειάδης: «Θα έπρεπε ο δήμαρχος Κιλκίς να τοποθετηθεί δημοσίως για το νοσοκομείο»

Πολιτική /

«Έχει κληθεί η επιτροπή διαφάνειας, να διερευνήσει όλα τα θέματα, που αναφέρθηκαν γιά το νοσοκομείο Κιλκίς. Οφείλουμε να περιμένουμε τα πορίσματα των σχετικών αυτοψιών της και κατόπιν να παρέμβουμε, ως δήμος, με βάσιμα στοιχεία και αποδείξεις, αναφορικά με τις καταγγελίες, ιδίως σε ό,τι αφορά στους αναπνευστήρες. Απλώς, ας κάνουμε λίγη υπομονή».

Αυτό δήλωσε κατά την δια τηλεδιασκέψεως συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 11.1.21 ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης, λαμβάνοντας αφορμή από την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Θόδωρου Βαφειάδη επί του θέματος των προσφάτων καταγγελιών σημαινόντων προσώπων και φορέων (π.χ. Κωνσταντίνου Κιλτίδη, εφημερίδας «Βήμα της Κυριακής» κ.α.) γιά προβλήματα και δυσλειτουργίες και ελλείψεις στο νοσοκομείο Κιλκίς.

«Θα περίμενα από τον κ. δήμαρχο», τόνισε ο κ. Βαφειάδης, «να τοποθετηθεί δημοσίως επί των σοβαρών αυτών καταγγελιών. Θα έπρεπε η διοίκηση του δήμου να πραγματοποιήσει η ίδια διερευνητική επίσκεψη στο ίδρυμα, και να μην αρκείται στην διάθεση κάποιων κονδυλίων για στήριξή του με είδη εξοπλισμού».

Στο θέμα παρενέβη και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παύλος Θωμαϊδης: «Εύλογη η κάθε ανησυχία λόγω της πανδημίας, αλλά τούτη την συγκυρία δεν έχει θέση καμμία εσωστρέφεια για το νοσοκομείο του Κιλκίς, ενόσω αυτό δίνει την δική του «σκληρή μάχη» κατά του νέου κορωνοϊού».-

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να ήταν πιο ενημερωμένοι

Νομικώς εναντίον ενός τοπικού διαδικτυακού «μπλογκ» και κατά του φερομένου ως υπευθύνου συντάκτη του (συνταξιούχου του δημοσίου) αποφάσισε να κινηθεί […]