Θεμ.Ανθρακίδης: «Το ΚΙΝΑΛ είναι εδώ, κόντρα σε λαϊκισμό και συντήρηση»

Πολιτική /

«Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, αποτελεί μια δικαίωση των προσπαθειών του Κινήματος Αλλαγής και της προέδρου Φώφης Γεννηματά, μέσα σε ένα περιβάλλον τεχνητής πόλωσης και ψευδεπίγραφων διλημμάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία.

Η παράταξη μας άντεξε και μάλιστα διηύρυνε τα ποσοστά αλλά και τον απόλυτο αριθμό των ψηφοφόρων μας τόσο από τις προηγούμενες ευρωεκλογές όσο και τις προηγούμενες εθνικές εκλογές.

Το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται εδώ, ενωμένο περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με ξεκάθαρο και αυτόνομο πολιτικό λόγο για να ασκήσει σοβαρή και προγραμματική αντιπολίτευση κόντρα στον λαϊκισμό και την συντήρηση.

Στο νομό Κιλκίς, με μπροστάρηδες τους υποψήφιους βουλευτές μας και τον κόσμο της δημοκρατικής παράταξης, ανεβάσαμε τα ποσοστά μας στο υψηλότερο σημείο των τελευταίων ετών με αποτέλεσμα την κατάληψη βουλευτικής έδρας και την εκπροσώπηση του Κινήματος Αλλαγής στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Συγχαίρουμε τον σύντροφο Γιώργο Φραγγίδη για την εκλογή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και στην θητεία του. Επίσης συγχαίρουμε τους υποψήφιους βουλευτές μας Στέφανο Παραστατίδη, Γιώργο Αναστασιάδη, Αλεξάνδρα Στεφανίδου και Καλλιρόη Μπαντρά για τον όμορφο αγώνα που διεξήγαγαν και το αποτέλεσμα που έφεραν στην παράταξη».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν πήγε καλά;

Ακούστηκε από μερικούς, ακόμη και του δικού της πολιτικού χώρου, ότι η Νατάσσα Ανανιάδου «δεν πήγε καλά» στις εκλογές. «Δεν […]

Ματαίωση με ερωτηματικά

Περάσαμε το μισό 2019 με τον Ιούλιο να «τρέχει» και στον δήμο Κιλκίς …ακόμη «ψάχνουν» …τι γίνεται με τα αδέσποτα! […]