Στον εισαγγελέα προσέφυγε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς για το θέμα περισυλλογής αδεσπότων

Γενικά /

Δείτε τη δήλωσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Στον εισαγγελέα βρίσκεται πλέον το θέμα της περισυλλογής αδεσπότων από πλευράς δήμου Κιλκίς, ύστερα από προσφυγή του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς, με την υποστήριξη και της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (ΠΦΠΟ).

Οι δύο φορείς «βάλλουν» κατά της δημοτικής αρχής Κιλκίς, στην οποία καταλογίζουν παράνομες ενέργειες, όσον αφορά στην περισυλλογή των αδεσπότων και γενικώς την πολιτική της δημοτικής διοίκησης στο θέμα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς είχε διοργανώσει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο, την Τρίτη 10.12.19.

«Ο,τι θέλει κάνει»
Σε ανακοίνωσή της η ΠΦΠΟ αναφέρει, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«…Αυτές τις ημέρες γίναμε μάρτυρες παρανόμων ενεργειών του δήμου Κιλκίς για ακόμη μία φορά εναντίον των αδεσπότων της πόλης. Δήμαρχος είναι, ό,τι θέλει κάνει. Τι κι αν υπάρχουν νόμοι, τι κι αν τα ζώα είναι σκουπίδια. Η Ελλάδα του 2019 χτυπά σε αυτούς τους ρυθμούς, και κανείς κρατικός ή πολιτειακός αρμόδιος δεν συγκινείται».

Μετά την καταγγελία, που κατέθεσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος του Κιλκίς στην εισαγγελία πρωτοδικών Κιλκίς αλλά και τις παρεμβάσεις της ΠΦΠΟ και άλλων φιλοζωικών παραγόντων, η εισαγγελέας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμο, διέταξε να σταματήσουν οι παράνομες περισυλλογές…

Περισσότερα
Δείτε ακόμα