Τον δήμαρχο Δ.Κυριακίδη τίμησε η Θεατρική Σκηνή Κιλκίς

Πολιτισμός /

Στο πρόσωπο του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη τίμησε την προσφορά της δημοτικής αρχής στην τοπική καλλιτεχνική έκφραση η νεοσύστατη Θεατρική Σκηνή Κιλκίς.

Μετά το πέρας της επετειακής θεατρικής παράστασης «Ελευθερία Γένους Θηλυκού«, που δόθηκε το Σάββατο 12.9.21 στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, ο πρόεδρος της Θεατρικής Σκηνής  Μάκης Ακριτίδης επέδωσε στον κ. Κυριακίδη τιμητικό ενθύμημα εκφράζοντας τις ευχαριστίες του θεατρικού σχήματος για την ουσιαστική στήριξη του δήμου στην θεατρική του εκκίνηση.

Ο δήμαρχος Κιλκίς συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την προσεγμένη παράσταση που παρακολούθησαν οι δημότες, χαρακτήρισε αγκυροβόλι ελπίδας την Θεατρική Σκηνή και δεσμεύθηκε για την περαιτέρω ενίσχυσή της.

Η θεατρική παράσταση, ενταγμένη στο εορταστικό αφιέρωμα  για τα 200χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης, τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ζωντανό» παράδειγμα

Ναι στους εμβολιασμούς, όχι με καταναγκασμό και «βάρβαρα» μέτρα, αλλά με την πειθώ», η θέση του ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία» […]

Γ.Φραγγίδης: «Άμεση λύση στις αντιφατικές αποφάσεις της Κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους ωφελούμενους των ΚΔΑΠ-ΑμεΑ και ΚΔΗΦ»

Ερώτηση προς τους υπουργούς: Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη και Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδημε θέμα: «τους ανεμβολίαστους ωφελούμενους […]