Τέτοια υποκρισία!

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

«Αξίζουν μεγαλειώδους υποδοχή» οι αθλητές Γιάννης Κορακίδης και Δημήτρης Παυλίδης που δόξασαν την χώρα και τον τόπο τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλασικού αθλητισμού εφήβων, σημειώνουν στα… πομπώδη συγχαρητήρια μηνύματα τους οι τοπικοί άρχοντες, συναγωνιζόμενοι στο ποιός θα πλειοδοτήσει σε «παχιά λόγια»!

Οι ίδιοι, όπως και οι προκάτοχοι τους, που χρόνια τώρα ακούν και διαβάζουν γιά την έλλειψη… κανονικών προπονητηρίων σε Κιλκίς και Μάνδρες, με την «γλώσσα» του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή του Κιλκίς» να έχει… «μαλλιάσει» εδώ και δεκαετίες και χρόνια τώρα… «παθαίνουν αμνησία», όταν είναι να ασχοληθούν με αυτό το πολύ συγκεκριμένο θέμα αλλά και με κάθε ουσιαστικό προγραμματισμό έργων αθλητικής υποδομής του Κιλκίς.

Φρονούν, προφανώς, ότι οι ρίπτες που αξίζουν «μεγαλειώδους υποδοχής» δεν αξίζουν τουλάχιστον ενός προπονητηρίου γιά προπόνηση υπό.. κανονικές συνθήκες!

Εξ ου και το ότι τους αφήνουν αδιάφορους δημοσιεύματα και αναρτήσεις μέσων ενημέρωσεις παγκοσμίου εμβέλειας που τους εκθέτουν με τις αναφορές σε προπονήση των Κιλκισιωτών πρωταθλητών σε… χωράφια!

Τέτοια υποκρισία!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την συνέντευξη τύπου γιά το Aligkari Run

Έκοψαν… ένα κεφάλαιο 90 ετών!

Ήταν ένα βαθύριζο, υγιέστατο και αγέρωχο πεύκο ηλικίας ενενήντα ετών, το τελευταίο που είχε απομείνει στο προαύλιο του ιερού μητροπολιτικού […]

«Φροντίζουν» για… επανάληψη

Φαίνεται, ότι κάποιοι, εκεί κατά Μ.Λειβάδια (ΔΕΘ) μεριά, έχουν αναλάβει «εργολαβικώς» το να φροντίζουν συνεχώς για την πλήρη επαλήθευση της […]

Δείτε ακόμα