Ο δήμος Κιλκίς στηρίζει τους σπουδαστές του ΤΕΙ Κιλκίς στα αιτηματά τους

Κοινωνία /

Με πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Γιάννη Τσογγίδη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Τσογγίδη την προηγούμενη Πέμπτη 1.10.15 ενημερωτική συζήτηση με εκπροσώπους σπουδαστών του ΤΕΙ σχεδίασης και τεχνολογίας ένδυσης Κιλκίς.

Κατά την συνάντηση αναπτύχθηκαν τα θέματα, που απασχολούν την σπουδαστική κοινότητα με «αιχμή» την μετεγκατάστασή της στο νέο κτιριακό συγκρότημα του ΤΕΙ, και εξετάσθηκαν τρόποι για την αποτελεσματική ικανοποίηση του αιτήματός της.

Η δημοτική αρχή Κιλκίς, όπως δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς στέκεται υποστηρικτικά στο σύνολο των αιτημάτων των σπουδαστών Κιλκίς και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, για την προώθηση και επίλυσή τους.

Σημειώνεται, ότι εκπρόσωποι των σπουδαστών του ΤΕΙ Κιλκίς αναφέρθηκαν σε βασικά εκπαιδευτικά και λειτουργικά θέματα (έλλειψη υποδομών και εργαστηριακών χώρων στο κτήριο του ΟΑΕΔ όπου φιλοξενούνται, οικονομική επιβάρυνση για τα υλικά των εργαστηρίων τους και για το κόστος της μεταφοράς τους με το ΚΤΕΛ από και προς Κιλκίς- Θεσσαλονίκη, έλλειψη κυλικείου) κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, όπου και ανελήφθη δέσμευση από την πλευρά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς για μια πιο εκτενή και ουσιαστική συζήτησή τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα