Γιατί μόνο το τελευταίο πεντάμηνο;

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον μέχρι προ τινος δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας στον δήμο Παιονίας Αναστάσιο Μπαβέλη να ανεξαρτητοποιηθεί, ήταν κατά δήλωση του, το γεγονός, ότι η δημοτική αρχή δεν αξιοποίησε την ιατρική του ιδιότητα στην αντιμετώπιση της πανδημίας τους πέντε μήνες μετά την αντικατάσταση του στην διοίκηση της κοινωφελούς επιχείρησης, στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας προήδρευε από ενάρξεως της νέας δημοτικής αρχής του Κώστα Σιωνίδη.

Μόνον που, όπως αποδείχθηκε, αποκαλύφθηκε στην πρώτη τηλεσυνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Τρίτη από πλευράς του δημάρχου Παιονίας, την ευθύνη γι΄αυτό την είχε ο ίδιος, καθώς ουδέποτε ανταποκρίθηκε στις πολλές και διαδοχικές τηλεφωνικές προσπάθειες από πλευράς του γραφείου του δημάρχου να επικοινωνήσει μαζί του.

Βεβαίως, πέραν των όποιων «ευθυνών» του κ. Μπαβέλη στο θέμα της μη επικοινωνίας του με τον δήμαρχο, αυτό, που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι ο σχολιασμός «κύκλων» του δημάρχου:

«Γιατί δεν είχε εκφράσει τέτοια διάθεση εμπλοκής στα της πανδημίας την περίοδο της παρουσίας του στην προεδρεία έως τον περασμένο Σεπτέμβριο, και το θυμήθηκε μόνον γιά την τελευταία περίοδο των πέντε μηνών έως σήμερα;»

Απορία, την οποία έχουν και πολλοί άλλοι δημότες, και για την οποία αρμόδιος είναι να απαντήσει μόνον ο ίδιος φυσικά, καθώς και τότε και τώρα η ιατρική του ιδιότητα, σε αντίθεση με την πολιτική, είναι αμετάβλητη.

Περισσότερα

Τα πραγματικά δεδομένα

Γράψαμε εκ παραδρομής, αναφερόμενοι στο ζήτημα που σχετίζεται με τις εξελίξεις γύρω από την παραχώρηση της Εγνατίας οδού σε ιδιώτες, […]

«Σφυρίζουν αδιάφορα»

«Μέσα σε λίγες μόνον ημέρες έπαθαν εκ νέου ζημιά τα φυτά καρπουζιού, που φυτεύτηκαν στην περιοχή των Αγιονερίων. Ο παγετός […]

«Σύγκρουση» αρμοδιοτήτων

«Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις». Η συγκεκριμένη… πολύ περισσότερες! Αυτήν την τρισάθλια «εικόνα» παρουσιάζει έκταση της βόρειας πλευράς του λόφου το […]

Δείτε ακόμα