Τ.Αγαθόπουλος: «Σέρνουν και το Επιμελητήριο στο παζάρι των αυτοδιοικητικών εκλογών»

Πολιτική /

Από τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Αγαθόπουλο εκδόθηκε ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς:

«Εδώ και καιρό είχαμε καταγγείλει αντιδημοκρατικές και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές από ορισμένους υποψηφίους δημάρχους, στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η άκρατη υποσχεσιολογία για μετεκλογικές προσλήψεις, λες και η Τ.Α. είναι τσιφλίκη τους και μπορούν ανά πάσα στιγμή να προσλαμβάνουν προσωπικό, όπως και άλλες περίεργες συμπεριφορές ήταν και είναι στην ημερήσια διάταξη της προεκλογικής περιόδου.

Ο ευτελισμός της δημόσιας ζωής από ορισμένους, για άλλη μία φορά επικρατεί και προσπαθεί να καθορίσει τις τύχες αυτού του τόπου καταδικάζοντάς τον στην μιζέρια και στην ανυποληψία, οδηγώντας υγιείς δυνάμεις του τόπου μας να απέχουν των διαδικασιών.

Δεν περιμέναμε όμως να φτάσουν στο σημείο να εμπλέξουν και θεσμικούς φορείς, όπως το Επιμελητήριο, στο παζάρι των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Σε αυτόν το μικρό τόπο τίποτε δεν μπορεί να μένει κρυφό και τίποτε δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής του πολίτη για όσα συμβαίνουν και όσα θα συμβούν γύρω του, γεγονότα τα οποία θα καθορίσουν την καθημερινότητα του καθενός.

Τα όσα θα συμβούν τις επόμενες μέρες στο Επιμελητήριο Κιλκίς άπτονται άμεσα των δημοκρατικών και δεοντολογικών διαδικασιών. Τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου έχουν μεγάλες ευθύνες αν επιτρέψουν να ευτελισθεί ο θεσμός στο βωμό των προσωπικών και πολιτικών επιδιώξεων κάποιων, εμπλέκοντας και τις εξελίξεις στην Τ.Α.

Πολύ περισσότερο δε μετά τις αναφορές μελών της διοίκησης, πριν από λίγες μέρες, περί πιθανόν απλήρωτων εργαζόμενων του Επιμελητήριου και ανεξόφλητων ασφαλιστικών εισφορών τους.

Αυτά ο δημότης πρέπει να τα γνωρίζει.

Οι επόμενες μέρες είναι γκαστρωμένες, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Ο κάθε ένας θα πάρει τις ευθύνες του. Εμείς δεν θα σιωπήσουμε όταν θα έρθει η ώρα. Ο λαός του Κιλκίς πρέπει να μάθει τι διαμείβεται πίσω από τις πλάτες του».
Για τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αλλεργικοί

Και ας πούμε, ότι μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να κάνει κανείς «τα στραβά μάτια» σε εκ μέρους διοικούντων συλλόγου γονέων […]

«Ηχηρή» παράκαμψη

«Το βρήκαν» εδώ και κάποια χρόνια κάποιοι διοικούντες συλλόγους γονέων και κηδεμόνων μαθητών σχολείων. Να διαμαρτύρονται για θέματα του όποιου […]