ΝΕ Κιλκίς/ΣΥΡΙΖΑ: «Συγγνώμη, αλλά στα σχολεία όλα είναι έτοιμα γιά το έτος 2019-20»

Πολιτική /

Από το τμήμα παιδείας της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, κατά την διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι μεριμνά ώστε τα βιβλία και οι εκπαιδευτικοί να βρίσκονται στα σχολεία με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Την ευχαριστούμε πολύ, αλλά θα πρέπει να την θυμίσουμε ότι τα βιβλία για την σχολική χρονιά 2019 – 20 βρίσκονται ήδη στα σχολεία και τα κονδύλια για αναπληρωτές σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση έχουν ήδη προβλεφθεί στον κρατικό προϋπολογισμό του 2019, όπως επίσης οι υποψήφιοι αναπληρωτές έχουν ήδη καταθέσει και ολοκληρώσει τις αιτήσεις τους στον ΟΠΣΔ.

Παράλληλα τρέχουν και οι προσλήψεις 4.500 μονίμων διορισμών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής που προκηρύχτηκαν και οργανώθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ Γιώργιο Γεωργαντά για την υπουργοποίησή του και του δηλώνουμε την αρωγή μας στην προσπάθεια ίδρυσης του δεύτερου πανεπιστημιακού τμήματος στο Κιλκίς, ελπίζοντας ταυτόχρονα στην μη κατάργηση του ήδη υπάρχοντος λόγω ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό, όπως έγινε στην Πάτρα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα