Δρομολογείται η ανέγερση 4ου νηπιαγωγείου στο Πολύκαστρο

Πολιτική /

Ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε την Δευτέρα 2.12.19 με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλό των «Κτηριακών Υποδομών» Α.Ε., στα γραφεία της εταιρείας.

Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε συνέχεια της ενημέρωσης του υφυπουργού από τη δημοτική αρχή Παιονίας, συζητήθηκε η αναγκαιότητα επίσπευσης των διαδικασιών για την κατασκευή του τέταρτου διθέσιου νηπιαγωγείου Πολυκάστρου καθώς ενώ οι απαιτούμενες διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί εδώ και περίπου πέντε χρόνια, δεν παρουσιάστηκε καμμία εξέλιξη.

Δόθηκε ήδη εντολή για την σύνταξη σχετικής μελέτης αναφορικά με την κατασκευή, η οποία θα είναι έτοιμη στους αμέσως επόμενους μήνες. Παράλληλα, θα διερευνηθεί η ένταξη του έργου σε ανάλογο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Η δρομολόγηση του εν λόγω ζητήματος επιλύει σε μεγάλο βαθμό το αυξημένο εκπαιδευτικό στεγαστικό πρόβλημα της πόλης του Πολυκάστρου.

Περισσότερα

Κομφούζιο στο τελωνείο Ευζώνων

Πραγματικό κομφούζιο επικράτησε σήμερα, πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου της ελεύθερης εισόδου στην χώρα μας τουριστών από δεκαπέντε πλήν Ε.Ε […]

Δείτε ακόμα