Συγχαρητήριο δημάρχου Κιλκίς για την εκλογή του νέου μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου

Κοινωνία /

Ένας Άξιος Ποιμενάρχης διαδέχεται στην ιστορική Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου τον σεπτό Μακαριστό ιεράρχη μας Εμμανουήλ.
Χαιρετίζω την εκλογή του κ. Βαρθολομαίου στην Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου με αισθήματα πνευματικής αγαλλίασης και υψηλές προσδοκίες, εφάμιλλες του πολυσχιδούς ποιμαντικού έργου που ακολουθεί, με αδιάλειπτη αφοσίωση, την θεοφόρο του αποστολή.

Διερμηνεύοντας τα συναισθήματα των ευσεβών πολιτών του Δήμου Κιλκίς εύχομαι από βάθους καρδιάς υγεία και μακροημέρευση στο νέο μας Επίσκοπο. Η πολυέλαιος χάρις του Θεού που του εμπιστεύθηκε το χριστεπώνυμο πλήρωμα να ευλογεί και να επαυξάνει με λόγο αγαθοποιό και πράξεις αγάπης την διακονία του στην Μητροπολιτική μας Περιφέρεια.

Καλώς ωρίσατε Πάτερ Βαρθολομαίε στην νέα σας οικογένεια, που αδημονεί να σας δεχτεί στην αγκαλιά της, με την βεβαιότητα ότι θα την περιτειχίσετε με δύναμη ψυχής, θεία φώτιση και πλούσιες πνευματικές δωρεές, ως Άξιος θεματοφύλακας της ορθόδοξης πίστης μας.


Δημήτρης Κυριακίδης

Δήμαρχος Κιλκίς

Περισσότερα

Με καθολικό ΑΞΙΟΣ η ενθρόνιση του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Κιλκίς κκ.Βαρθολομαίου

Σε ατμόσφαιρα θρησκευτικής ανάτασης, παρά τις επιπτώσεις της δύσκολης υγειονομικής συγκυρίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26.11.21, στον Ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως […]

Δείτε ακόμα