Σχολικά γεύματα και στα σχολεία του δήμου Κιλκίς από το νέο σχολικό έτος

Ειδήσεις Video /

«Το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς θα υποβάλει συντόμως αίτηση προς την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, ώστε από το σχολικό έτος 2020-21 να ενταχθούν και τα σχολεία του δήμου Κιλκίς στα προγράμματα τα σχετικά με τα σχολικά γεύματα».

Στην αναφορά αυτή προέβη ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 20.1.20, της πρώτης της νέας χρονιάς, με αφορμή ερώτηση του επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμετέχω – Ο δήμος στα χέρια του πολίτη» Δημήτρη Αγαθόπουλου για το θέμα.

Ο κ. Αγαθόπουλος ρώτησε αν έφτασε η απάντηση στον δήμο Κιλκίς, «που να οριστικοποιεί την προσφορά των γευμάτων σε μαθητές των σχολείων του Κιλκίς».

Επίσης, υπέβαλε ερώτηση και για την κατάσταση στον ξενώνα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών «Θεά Δήμητρα» του ΣΣ Μουριών.

Ο κ. Κυριακίδης, που κατά την έναρξη της συνεδρίασης γνωστοποίησε την μείωση του αριθμού των φιλοξενουμένων μετά την αναχώρηση 72 εξ αυτών έκανε λόγο για βελτίωση και ταυτόχρονη μέριμνα επίλυσης των προβλημάτων, έτσι που σήμερα να υπάρχει διαφορά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πιο βάσιμα επιχειρήματα

Δίκαιο το αίτημα των «Ενεργών Δημοτών Παιονίας» για μόνιμη παρουσία πυροσβεστικού οχήματος στο Πολύκαστρο, ώστε να υπάρχει δυνατότητα αμεσότερης αντίδρασης […]

Ερχεται ο Βορίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Κιλκίς θα επισκεφθεί στις 22.2.20, προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και […]