Σχολιασμός της 11ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

«Αυλαία» α’ γύρου στον α’ όμιλο και απόλυτο της Δόξας και να «αναρριχάται» στην κορυφή, διατηρώντας το δικό της αήττητο. Σταθερά σε απόσταση «βολής» οι Καστανιές, χάρη στην νίκη τους με το ασυνήθιστο 6-4. Στον β’ όμιλο απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από τις άλλες ομάδες ο πρωτοπόρος Εθνικός Αξιούπολης και η δεύτερη Τούμπα μετά την επικράτησή της επί της τρίτης Γρίβας. Γιά άλλη μία φορά δεν σημειώθηκε ούτε μία ισοπαλία και στους δύο ομίλους

Στο «ντέρμπυ» του α’ ομίλου α’ κατηγορίας η Νίκη Ευκαρπίας …νίκησε εκτός έδρας την Δόξα Χέρσου, παρέμεινε αήττητη και «έσπασε» το αήττητο και απόλυτο της γηπεδούχου. Ετσι, με την λήξη του πρώτου γύρου «προσπέρασε» την ηττηθείσα και πλέον «οδηγεί την κούρσα».

Σε απόσταση βολής παρέμειναν οι Καστανιές, χάρη στην νίκη τους με το ασυνήθιστο 6-4, ενώ στην «ουδέτερη ζώνη» έκαναν «βήμα» εμπρός Μ.Στέρνα, Βαπτιστής και Αλέξανδρος Κιλκίς.

Το παραιτηθέν Κοιλάδι συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές ημέρες χώρις ανάκληση της σχετικής απόφασής του, και αν δεν υπάρξει τέτοια γιά την επόμενη αγωνιστική ημέρα, τότε θα αποβληθεί οριστικώς από τον βαθμολογικό πίνακα.

Η λήξη του πρώτου γύρου του β’ ομίλου βρήκε τον πρωτοπόρο Εθνικός Αξιούπολης σε σταθερή απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη Τούμπα, η οποία αύξησε την δική της από τους υπόλοιπους διώκτες χάρη στην νίκη της επί της τρίτης Γρίβας.

«Έδαφος» κέρδισαν Μ. Λειβάδια, Πευκόδασος και Χορήγι.

Στα αξιοσημείωτα η ισοφάριση της καλύτερης φετινής επίδοσης τερμάτων, στον β’ όμιλο με 25 όσα και την ένατη αγωνιστική ημέρα, και η γιά άλλη μία φορά «ηχηρή» απουσία της ισοπαλίας και από τους δύο ομίλους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι άνεργοι επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας καλούνται να επιλέξουν πάροχο κατάρτισης

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ-ΚΔΒΜ πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, ενημερώνει τους επιτυχόντες της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω […]