Σχολιασμός της 9ης αγωνιστικής της β΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Την απόσταση από τους διώκτες της αύξησε η αήττητη πρωτοπόρος του α’ ομίλου β’ κατηγορίας Νίκη Ευκαρπίας, με …την νίκη της στο Κοιλάδι.

Η δεύτερη Μ.Στέρνα «σκάλωσε» στο «εμπόδιο» της Ξηρόβρυσης, την οποία, όμως «υπερφαλάγγισε» το Κεντρικό, επικρατώντας του ουραγού Π. Γυναικοκάστρου.

Οι δύο αυτές ομάδες μείωσαν κάπως την διαφορά από το τρίτο Κοιλάδι. Σημειώθηκαν και τα τρία δυνατά αποτελέσματα (νίκη γηπεδούχου, νίκη φιλοξενουμένου, ισοπαλία).

-Νέο ενδιαφέρον στις εξελίξεις στον β’ όμιλο προσέδωσε η εκτός έδρας νίκη του Βαλτοτοπίου επί του πρωτοπόρου Εθνικού Αξιουπόλεως, ο οποίος, ωστόσο διατήρησε ασφαλή απόσταση, με τον νικητή τα ου να περνά στην δεύτερη θέση.

Στην Τρίτη η Γρίβα, με την νίκη της στον Βαπτιστή, ισοβάθμησε με την Τούμπα, που είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά της, ενώ στην βάση είχε συνέχεια η «αφύπνιση» του ουραγού Αίαντος Πολυκάστρου, με την εκτός έδρας ισοπαλία του με τα Μ. Λειβάδια.

Κακή ημέρα για τους γηπεδούχους, που δεν σημείωσαν καμμία νίκη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Μωραίνει Κύριος…

«Μία ωραίαν πρωίαν …ηγέρθη», κοινώς …«ξύπνησε», και «ανακάλυψε» …«γύμνια» πού; Στην …«ποδοσφαιρική ενημέρωση του νομού μας»! (Όχι στην αθλητική, καθώς, […]