Σχολιασμός της 7ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Μόνη στην κορυφή του α΄ομίλου α΄κατηγορίας η Δόξα Χέρσου μετά την πρώτη απώλεια βαθμών της Νίκης Ευκαρπίας. Πρώτη νίκη για τον Βαπτιστή, ενώ μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής ημέρας ο όμιλος αυτός «κόπηκε στα δύο», σχεδόν στην μέση. Μόνος πρώτος ο αήττητος Εθνικός Αξιούπολης στον β΄όμιλο, μετά την εκτός έδρας νίκη του επί της Τούμπας στο «ντέρμπυ» κορυφής, που στοίχισε στην γηπεδούχο την πρώτη ήττα της. Μαζί της ισοβάθμισε το Πολύπετρο, με έναν αγώνα περισσότερο, ενώ «έδαφος» κέρδισαν Βαλτοτόπι και Πευκόδασος και έχασε η Γρίβα

Φτάνοντας στο «έξι στα έξι», η Δόξα Χέρσου έμεινε μόνη στην κορυφή του α΄ομίλου α΄κατηγορίας, επωφεληθείσα της πρώτης απώλειας βαθμών της επίσης αήττητης, Νίκης Ευκαρπίας, που «σκόνταψε» με ισοπαλία στο «εμπόδιο» του γειτονικού Κοιλαδίου.

Με το τελευταίο ισοβάθμισε ο Απόλλων Μαυρονερίου, από την νίκη του οποίου επί του Αλέξανδρου Κιλκίς προκλήθηκε «κοπή» του ομίλου «στα δύο», σχεδόν στην μέση.

Στη Βάθη επήλθε τετραπλή ισοβαθμία Αλέξανδρου Κιλκίς, Κεντρικού (προγραμματισμένη ανάπαυλα), Βαπτιστής (πρώτη νίκη με «διπλό» στην Μ.Στέρνα) και Ξηρόβρυσης, ενώ λίγο πιο πάνω Μ.Στέρνα και Δοϊράνη παρέμειναν ισόβαθμες, με την δεύτερη να συνεχίζει τις εναλλαγές νικών με… «βαρειές» ήττες.

Στο «ντέρμπυ» κορυφής του β΄ομίλου ο αήττητος Εθνικός Αξιούπολης «έσπασε» εκτός έδρας το αήττητο της Τούμπας και πέρασε μόνος πρώτος.

Με την ηττηθείσα ισοβάθμισε το Πολύπετρο, με έναν αγώνα περισσότερο, ενώ το Βαλτοτόπι, με την νίκη του «στα χαρτιά» επί του αποσυρθέντος Α.Πέτρου, «προσπέρασε» την Γρίβα, που έφερε ισοπαλία στα Μ.Λειβάδια.

Την πρώτη πεντάδα πλησίασε το Πευκόδασος, «καθηλώνοντας» το Χορήγι στον «βυθό» της κατάταξης.

Καμμία μεταβολή για τους ισόβαθμους ΑΟΚ Πολυκάστρου (προγραμματισμένη ανάπαυλα) και Π. Γυναικόκαστρο.

Περισσότερα

Η πάλη… είναι εδώ

Πέρασε από «χίλια μύρια κύματα» τα τελευταία ουκ ολίγα χρόνια, τόσο σε τοπικό και περιφερειακό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. […]

Δείτε ακόμα