Σχολιασμός της 27ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Δύο διαδοχικά «στραβοπατήματα» (ισοπαλίες) της Αργυρούπολης εκμεταλλεύθηκε με ισάριθμες νίκες ο Καμπάνης, που την «έπιασε» στην κορυφή της α΄κατηγορίας, υπερτερώντας μάλιστα στην ισοβαθμία, άρα κατέχων την πρώτη θέση.

Η Δόξα Χέρσου διατήρησε την τρίτη θέση, αισθανόμενη πλέον την «ανάσα» των Ελπίδων Κιλκίς, που εξετόπισαν το Πολύπετρο από την πρώτη τετράδα και εδραιώθηκαν σ΄αυτήν.

Σε ό,τι αφορά στην «μάχη» για την αποφυγή της ενδέκατης θέσης, που οδηγεί σε αγώνες διαβάθμισης («πλαίυ άουτ») για την παραμονή, πιο ασφαλείς αισθάνονται πλέον οι ισόβαθμες ομάδες των Σταυροχωρίου και Α.Πέτρου, ενώ περισσότερο επισφαλής είναι η θέση των Καστανέων.

Μεγαλύτερη, φυσικά, η αγωνία για την Τέρπυλλο, που ωστόσο απέσπασε ισοπαλία από την Αργυρούπολη και νίκησε στο Σταυροχώρι, βελτιώνοντας την θέση της, και το Δροσάτο, που την εκτός έδρας νίκη του επί των Καστανέων διαδέχθηκε η εντός έδρας ήττα από τις Ελπίδες Κιλκίς.

Κάποια «ανάσα» έδωσε στον Εθνικό Αξιούπολης η νίκη του «στα χαρτιά» επί του αποσυρθέντος Χορηγίου, ενώ όσον αφορά στον Απόλλωνα Μαυρονερίου, μετά την εντός έδρας ήττα του από τον Καμπάνη, είναι πλέον η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στον κατ΄ευθείαν υποβιβασμό, διατηρώντας ωστόσο θεωρητικές ελπίδες αποφυγής.

Σημειώνεται η για δεύτερη φορά φέτος μη προσέλευση της ήδη υποβιβασθείσης Φύσκας για αγώνα της.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα