Σχολιασμός της 23ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Εκμεταλλευόμενοι την προγραμματισμένη ανάπαυλα της τρίτης Πλαγιάς, ο πρωτοπόρος Αλέξανδρος Κιλκίς, με το νικηφόρο πέρασμά του από τον Επτάλοφο, και η δεύτερη ΑΕ Πολυκάστρου, που επικράτησε του Πάικου Γουμένισσας, αύξησαν ακόμη περισσότερο την απόστασή τους από αυτήν.

Στο «κατώφλι» της πρώτης τριάδας έφτασε η Μ.Βρύση, νικώντας εκτός έδρας το Π.Αγιονέρι, με το οποίο ισοβάθμησε, χάρη στην εκτός έδρας επικράτησή του επί του Α.Πέτρου, ο Εύρωπος, που πατεί πλέον σε πιο «στερεό» έδαφος.

Αντιθέτως ο Επτάλοφος και το Δροσάτο, που ηττήθηκε εντός έδρας από το Λεβεντοχώρι, «καθηλώθηκαν» σε επικίνδυνο «τέλμα».

Η κατάσταση έγινε απελπιστική για τον Άγ.Πέτρο, ενώ ο ουραγός Άγ.Χαράλαμπος παραμένει μεν στην χειρότερη, πλην όμως ο βαθμός της ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως… «σταγόνα λαδιού» στην «φλόγα» πιθανοτήτων παραμονής του, ώστε να μην… «σβήσει» εντελώς.

Η ανοδική πορεία του Πάικου Γουμένισσας και του ΠΑΟΚ Κρηστώνης του τελευταίου καιρού ανεκόπη, χωρίς όμως άμεσες βαθμολογικές συνέπειες και για τους δύο. Απλώς ο δεύτερος «νιώθει» τώρα πιο «καυτή» την «ανάσα» του Λεβεντοχωρίου, που δείχνει να συνέρχεται από την πρόσφατη «περιπέτεια».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το έχει «βάλει στο μάτι»

Είναι γνωστό τις τελευταίες αρκετές δεκαετίες, ότι στην πολιτική, και ειδικότερα σε ό,τι αφορά στην διεκδίκηση αιρετών θεσμικών αξιωμάτων, η […]