Σχολιασμός της 16ης αγωνιστικής της β΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Μιάν ακόμη νίκη, αυτήν την φορά επί του Κοιλαδίου, προσέθεσε στο ενεργητικό της η αήττητη πρωτοπόρος και ήδη πρωταθλήτρια κανονικής περιόδου α’ ομίλου β’ κατηγορίας… Νίκη Ευκαρπίας, ενώ με «πεντάρα» στην Ξηρόβρυση συνέχισε και η δεύτερη της κατάταξης Μ. Στέρνα.

Νίκη και για το ουραγό Π. Γυναικόκαστρο, μετά την «τριάρα» του οποίου επί του προτελευταίου Κεντρικού δεν υπάρχει πλέον ομάδα σ’ αυτόν τον όμιλο με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

-Ανώδυνη ήττα στον Βαπτιστή υπέστη ο πρωτοπόρος του β’ ομίλου Εθνικός Αξιούπολης, με την δεύτερη Τούμπα, που επικράτησε εκτός έδρας των Μ. Λειβαδίων, απλώς να μειώνει την απόσταση στους τέσσερις βαθμούς αλλά και ένα αγώνα περισσότερο.

Τρίτη πέρασε η Γρίβα, που νίκησε τον ουραγό Αίαντα Πολυκάστρου και επωφελήθηκε της προγραμματισμένης ανάπαυλας του Βαλτοτοπίου.

Περισσότερα

Kinesis Gym Live Fitness TV

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οδηγίες και τις υποδείξεις των ειδικών, #ΜΕΜΟΥΜΕΣΠΙΤΙ. Με μεγαλύτερο όμως αίσθημα ευθύνης απέναντι σε […]

Δείτε ακόμα

Είναι εντάξει να φοβάσαι

Έγραφα μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα εντελώς διαφορετικό κείμενο για σήμερα. Ένα κείμενο που αφορούσε εκείνους τους συμπολίτες μας που τους […]