Σχολιασμός της 16ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Αποσπάσθηκε η πρώτη πεντάδα της κατάταξης της α1 κατηγορίας. Ακλόνητη στην κορυφή η Πλαγιά, που είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά της, ενώ η πιο απειλητική γι’ αυτήν από τους διώκτρες, είναι η ομάδα της Μ. Βρύσης, καθώς έχει και αυτή έναν αγώνα λιγότερο.

Την προγραμματισμένη ανάπαυλά της είχε η πρωτοπόρος της α1 κατηγορίας Πλαγιά, με πιο απειλητική γι’ αυτήν την ομάδα της Μ.Βρύσης, η οποία νίκησε εκτός έδρας την ουραγό Αργυρούπολη και έχει και αυτή έναν αγώνα λιγότερο.

Με νίκες συνέχισαν ο τρίτος Εύρωπος, επί της Ποντοηράκλειας, και οι ισόβαθμοι ΠΑΟΚ Κρηστώνης και ΑΕ Πολυκάστρου, επί του Επταλόφου και εκτός έδρας επί του Καμπάνη αντιστοίχως.

Οι νίκες αυτές συνδυάσθηκαν με την μοναδική ισοπαλία στον αγώνα Εθνικού Σ.Σ. Μουριών – Πάικου Γουμένισσας, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή απόσπαση της πρώτη πεντάδος από τον υπόλοιπο… «κορμό».

Από τις ομάδες της τελευταίας εξάδος η του ΣΣ Μουριών υπήρξε η μόνη με κάποιο βαθμολογικό όφελος, καθώς ισοβάθμησε με την αντίστοιχη του Καμπάνη.

Για πρώτη φορά σημειώθηκαν δύο νίκες γηπεδούχων με 3-0 και δύο νίκες φιλοξενουμένων με 1-0, ενώ την 16η αγωνιστική ημέρα σημειώθηκε η μέχρι στιγμής χειρότερη επίδοση τερμάτων, μόλις δέκα έναντι των ένδεκα της …ενδέκατης αγωνιστικής.

Περισσότερα

Kinesis Gym Live Fitness TV

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οδηγίες και τις υποδείξεις των ειδικών, #ΜΕΜΟΥΜΕΣΠΙΤΙ. Με μεγαλύτερο όμως αίσθημα ευθύνης απέναντι σε […]

Δείτε ακόμα