Σχολιασμός της 16ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Την απόστασή του από τους διώκτες αύξησε ο πρωτοπόρος της α’ κατηγορίας Ποντιακός Ν. Σάντας, καθώς η «πεντάρα» του επί του Α. Πέτρου συνδυάσθηκε με την ισοπαλία στο «ντέρμπυ» Βάθης – Γερακαριού και την εντός έδρας ήττα του Π. Αγιονερίου από το Μεταλλικό, που είχε ως επακόλουθο την υποχώρησή του στην πέμπη θέση.

Από αυτά τα αποτελέσματα επωφελήθηκε και ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου, που πέρασε νικηφόρα από της Καστανιές και πέρασε μόνος τρίτος στην κατάταξη.

Το Μεταλλικό, μετά την προαναφερθείσα επιτυχία του πλησίασε την πρώτη πεντάδα, με την Τέρπυλλο, που έφερε ισοπαλία στο Πευκόδασος, έμεινε λίγο πιο πίσω, αλλά παραμένει σε βαθμολογική ασφάλεια.

Στην βάση, εκτός από το Πευκόδασος, προσέθεσαν από ένα βαθμό στην συγκομιδή τους τα ισόβαθμα στην τελευταία θέση Πευκόδασος και Δροσάτο.

Η 16η αγωνιστική ημέρα υπήρξε η χειρότερη της κατηγορίας στον εκτελεστικό τομέα, με μόλις δώδεκα τέρματα, σε μιαν εντυπωσιακή αρνητική επίδοση, καθώς η προηγούμενη σημειώθηκε την ένατη αγωνιστική με… 18 τέρματα!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Με… τέτοιες «εικόνες»;

Ακούγονται πολλά από πολλούς περί «σωτηρίας, αναπτύξεως και προβολής» της περιοχής της λίμνης Δοϊράνης. Με… τέτοιες «εικόνες», που παραπέμπουν στο… […]