Σχολιασμός της 12ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

«Με το δεξί» ξεκίνησαν για τον β’ γύρο α1 κατηγορίας, οι συμπρωτοπόρες ομάδες. Στην τρίτη θέση η Μ. Βρύση, που υποσκέλισε την ΑΕ Πολυκάστρου, την οποία πλησίασε ο Εύρωπος. «Στα δύο» και πάλι η κατάταξη μετά το «ολίσθημα» του Εθνικού ΣΣ Μουριών. Δεύτερη ισοπαλία για την ουραγό Αργυρούπολη

Στην κορυφή της κατάταξης της α1 κατηγορίας παρέμειναν «συγκάτοικοι» ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, με εντυπωσιακή νίκη επί της ΑΕ Πολυκάστρου, και η Πλαγιά, χάρη στο νικηφόρο πέρασμά της από την Ποντοηράκλεια.

Στην Τρίτη θέση «αναρριχήθηκε» η «φορμαρισμένη» Μ. Βρύση, που με την νίκη της στον Καμπάνη άφησε πίσω της την ΑΕ Πολυκάστρου, την οποία πλησίασε σε απόσταση «αναπνοής» ο Εύρωπος με την νίκη του στον Επτάλοφο, αφήνοντας την τοπική ομάδα «καθηλωμένη» στην προτελευταία θέση.

Η κατάταξη «κόπηκε» και πάλι «στα δύο», καθώς ο Εθνικός ΣΣ Μουριών έμεινε στην ισοπαλία με την ουραγό Αργυρούπολη, που έφερε για δεύτερη φορά αυτό το αποτέλεσμα, παραμένοντας η μόνη ομάδα χωρίς νίκη.

Επί πλέον, έμεινε και η μόνη με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων, μετά το δέκατο που σημείωσε η Ποντοηράκλεια.

Η ομάδα του ΣΣ Μουριών απλώς κατέχει κατ’ αποκλειστικότητα την έκτη θέση, αφήνοντας πίσω της ισόβαθμες τις αντίστοιχες των Πάικου Γουμένισσας (προγραμματισμένη ανάπαυλα) και Καμπάνη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα