Σχολιασμός της 12ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Ακόμη πιό μακριά από τους διώκτες του ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης μετά τα «στραβοπατήματα» Κιλκισιακού, Ευρώπου και ΑΕ Πολυκάστρου από τα οποία επωφελήθηκαν, επίσης, Πάικο Γουμένισσας και Μ. Βρύση. Σε «τροχιά» εδραίωσης το Γερακαριό. Ημέρα Βάθης στην απομονωμένη τελευταία τετράδα. Τριπλή επιτυχία Αγαθαγγελίδη (ΠΑΟΚ Κρηστώνης) και Δασκάλου (Μ.Βρύσης)

Η Βάθη έκανε την έκπληξη της ημέρας, καθώς στο «εμπόδιό» της «σκάλωσε» ο Κιλκισιακός, ενώ, εκτός από αυτόν, «στραβοπάτησαν» ο Εύρωπος, στον εντός έδρας αγώνα με το Πάικο Γουμένισσας και η ΑΕ Πολυκάστρου, στον Επτάλοφο.

Από τα αποτελέσματα αυτά επωφελήθηκαν ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κρηστώνης, που …«φτερούγισε» με «πεντάρα» επί της ουραγού Αργυρούπολης και απομακρύνθηκε από τους διώκτες, το Πάικο Γουμένισσας, που πέρασε στην τέταρτη θέση, και η Μ.Βρύση, που «έπιασε» την ΑΕ Πολυκάστρου στην πέμπτη, ενώ ο Κιλκισιακός απλώς ισοβάθμησε στην δεύτερη με τον Εύρωπο.

Στην «ουδέτερη ζώνη» το Γερακαριό, με την νίκη του επί του Ποντιακού Ν.Σάντας, συνέχισε να «κινείται» σε «τροχιά» εδραίωσης, «προσπερνώντας» τον «συνοδοιπόρο» Επτάλοφο.

Στην απελπιστικά «αποκομμένη» τελευταία τετράδα, το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η ισοπαλία με τον Κιλκισιακό, χάρη στην οποία η διατηρούσα το αγωνιστικό αξιόμαχό της Βάθη ισοβάθμησε με το Π.Αγιονέρι με την ουραγό Αργυρούπολη να παραμένει μόνη χωρίς νίκη.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε η τριπλή επιτυχία του «αρχιεκτελεστή» Αγαθαγγελίδη (ΠΑΟΚ Κρηστώνης η τρίτη φετινή) και του Δασκάλου (Μ.Βρύσης).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι άνεργοι επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας καλούνται να επιλέξουν πάροχο κατάρτισης

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ-ΚΔΒΜ πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, ενημερώνει τους επιτυχόντες της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω […]