Σύντομα η έκδοση του «Επενδυτικού Οδηγού νομού Κιλκίς» από το ΕΒΕ

Οικονομία /

Την ικανοποίησή της γιά την χρηματοδότηση της έκδοσης του «Επενδυτικού Οδηγού Νομού Κιλκίς» από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εκφράζει η διοίκηση του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Κιλκίς.

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ως επιμελητηριακός φορέας εκφράζουμε την ικανοποίηση μας, διότι μία τόσο επιδραστική και με αναπτυξιακή στόχευση πρωτοβουλία μας υποστηρίζεται εμπράκτως από πλευράς των περιφερειακών αρχών του τόπου μας, του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τις ενέργειες τους, ώστε ο «Επενδυτικός Οδηγός» να αποτελεί σύντομα γεγονός».

Σημειώνεται, ότι η ανακοίνωση γιά την χρηματοδότηση της πρωτοβουλίας, που έχει εγγραφεί σχετικό κονδύλιο στον προϋπολογισμό της περιφέρειας για το 2022, έγινε από τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί του, την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, συνοδευόμενος από τον διοικητικό προϊστάμενο Γεώργιο Ηλιάδη, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Βασιλική Σαπλατέρα και την συνεργάτιδα σε θέματα ανάπτυξης και στρατηγικής δικηγόρο Καλλισθένη Πάκα.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« … Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και αφορούσε στην από πλευράς περιφερείας Κ. Μακεδονίας αποδοχή του αιτήματος του επιμελητηρίου γιά χρηματοδότηση της έκδοσης του «Επενδυτικού Οδηγού» γιά τους υποψηφίους επενδυτές, την οποία επιμελείται και πρόκειται να διαθέσει προσεχώς το επιμελητήριο Κιλκίς.

Μία εξέλιξη ιδιαιτέρως θετική και ευχάριστη γιά τον τόπο μας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε αυτόν, καθώς η υλοποίησή της σηματοδοτεί, όπως έχει τονισθεί και στο πρόσφατο παρελθόν, μία πρωτοπόρο και καινοτόμο πρωτοβουλία, η οποία αποσκοπεί στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, και η οποία θα αποδειχθεί εξαιρετικώς χρήσιμη γιά τους υποψηφίους επενδυτές».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα