Συνελήφθησαν τρείς αλλοδαποί άνδρες στο Πολύκαστρο για ληστεία και βιασμό

Γενικά /

Με απειλή όπλων ακινητοποίησαν 5 αλλοδαπούς και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό – Οι δύο από αυτούς προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος γυναίκας μεταξύ των αλλοδαπών που λήστεψαν

Συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου 2022 σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, με τη συνεργασία αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, τρείς αλλοδαποί άνδρες, για ληστεία σε βάρος αλλοδαπών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία και κατά περίπτωση βιασμό.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου 2022 σε περιοχή του Κιλκίς, με τη βοήθεια συνεργού τους που οδηγούσε όχημα, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων 4 αλλοδαπούς άνδρες, ο ένας από τους οποίους κατάφερε να διαφύγει και μία αλλοδαπή γυναίκα.

Στη συνέχεια, αφού τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 460 ευρώ, τα κινητά τους τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα, οι δύο από τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς με την απειλή όπλων, εξανάγκασαν την αλλοδαπή γυναίκα σε γενετήσιες πράξεις.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, το οποίο είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής, χρηματικό ποσό 275 ευρώ, καθώς και τα κινητά τηλέφωνα που αφαίρεσαν από τους παθόντες.

Επιπλέον, σε βάρος του ενός συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αλεξανδρούπολης, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Περισσότερα

Οι άνεργοι επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας καλούνται να επιλέξουν πάροχο κατάρτισης

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ-ΚΔΒΜ πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, ενημερώνει τους επιτυχόντες της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω […]

Δείτε ακόμα

Μέλος ή φίλος;

Παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες την κοπιώδη προσπάθεια όλων των κομμάτων να αυξήσουν τα μέλη τους. Στόχος, η αντιστοίχιση της εκλογικής […]