Συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός των οχημάτων του δήμου Παιονίας

Γενικά /

Παρελήφθη την Δευτέρα 17.1.22 το τρίτο καινούργιο απορριμματοφόρο του δήμου Παιονίας στο πλαίσιο της ανανέωσης του στόλου των οχημάτων καθαριότητας και της αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών, που εφαρμόζει η διοίκηση του δήμου, υλοποιώντας έτσι την προγραμματική δέσμευση που ανέλαβε τον Μάιο του 2019.

Το απορριμματοφόρο είναι τριαξονικό, χωρητικότητας 22 κ.μ, αξίας 179.800,00 ευρώ και θα ενταχθεί άμεσα για χρήση από τις υπηρεσίες του δήμου μαζί με δύο (2) καινούργια απορριμματοφόρα 16 κ.μ, τέσσερα (4) ημιφορτηγά , δύο (2) ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ένα (1) σάρωθρο και δύο (2) μηχανήματα έργου που παρελήφθησαν προ ολίγων μηνών.

Το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού ολοκληρώνεται εντός του 2022 με τον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη για την προμήθεια ενός (1) απορριμματοφόρου, ενός (1) φορτηγού με σύστημα πλύσης κάδων, ενός (1) φορτηγού ανατρεπόμενου, ενός(1) οχήματος με γερανό, ενός (1)βυτιοφόρου και ενός (1) γεωργικού ελκυστήρα συνολικής αξίας 702.300,00 ευρώ.

Η υπηρεσία καθαριότητος του δήμου Παιονίας με την προμήθεια νέων οχημάτων και με την διαρκή προμήθεια κάδων, οι πρώτοι θα παραληφθούν την άνοιξη του 2022, θωρακίζεται για το μέλλον και αναβαθμίζει ουσιαστικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών.

Περισσότερα

Οι άνεργοι επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας καλούνται να επιλέξουν πάροχο κατάρτισης

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ-ΚΔΒΜ πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, ενημερώνει τους επιτυχόντες της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω […]

Δείτε ακόμα

Μέλος ή φίλος;

Παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες την κοπιώδη προσπάθεια όλων των κομμάτων να αυξήσουν τα μέλη τους. Στόχος, η αντιστοίχιση της εκλογικής […]