Συνεχείς φιλικοί αγώνες των ομάδων ηλικιακών κατηγοριών του Αετού

Αθλητισμός /

Συνεχείς φιλικούς αγώνες διοργανώνει ο Αετός Κιλκίς για τις καλαθοσφαιρικές ομάδες των μικρών και πολύ μικρών ηλικιακών κατηγοριών, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με συλλόγους του νομού.

Το σαββατοκύριακο 30.11 και 1.12.19 ήταν «γεμάτοι» από τέτοιες συναντήσεις.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«… Το Σάββατο τέσσερα τμήματα της «ακαδημίας» μας (2007, 2008, 2009-10 και 2011-12) έπαιξαν φιλικά παιχνίδια στον Καμπάνη με τους Ατρομήτους. Τα παιδιά έπαιξαν, χάρηκαν και ανανέωσαν το «ραντεβού» τους στο Κιλκίς. Ευχαριστούμε τον προπονητή των Ατρομήτων Κώστα Λαδά για την φιλοξενία.

Την Κυριακή τα κορίτσια του Αετού (2004-2008), φιλοξένησαν την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Γουμένισσας σε ένα φιλικό με πολύ ωραίο κλίμα για τα παιδιά, που το καταευχαριστήθηκαν με καλαθιές, «κλεψίματα», «κοψίματα», αιφνιαδιασμούς και ρημπάουντ εκατέρωθεν…».

Οι «πιτσιρίκοι»
Εξ άλλου, στο πλαίσιο της άτυπης διοργάνωσης για την κατηγορία μικρών παμπαίδων η ομάδα του Αετού αγωνίσθηκε στην Έδεσσα και ηττήθηκε από τον τοπικό Εδεσσαϊκό.
Η σύνθεση: Λεγγερής, Κουζουκάκης, Γιοβανούδης, Ασιγκίδης, Καβάζης, Κέρος, Παπαβασιλείου, Αντωνίου, Ματθέλης, Αμοιρίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η Ελλάδα στις … «κλούβες»

Την περίοδο της Κατοχής, οι Γερμανοί, τα ναζιστικά κτήνη, σατανικά ευρηματικοί στα μαρτύρια και τους βασανισμούς, για να αποφεύγουν και […]