Συνέχεια στην επιτυχή περυσινή περίοδο επιδιώκει να δώσει ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Αθλητισμός /

Με μερική ανακατανομή αξιωμάτων στο διοικητικό συμβούλιο, με τον ίδιο πρόεδρο, τον Λάζαρο Ιωαννίδη, και την ίδια τεχνική ηγεσία, τους Τόνι Γκονζάλες και Κώστα Ιωαννίδη, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης ξεκινά γιά την αγωνιστική περίοδο 2022-23, με αντικειμενικό σκοπό… να δώσει συνέχεια στην προηγούμενη, κατά την οποία πρωταγωνίστησε μέχρι τέλους.

Η αγωνιστική προετοιμασία ξεκίνησε την Τετάρτη 3.8.22, με την ομάδα να έχει διατηρήσει τον περυσινό “κορμό”, που αναβάθμισε την δυναμικότητά της και την κατέστησε ανταγωνιστική μεταξύ τοπικών και περιφερειακών δεδομένων.

Ο “κορμός” αυτός ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, αφού στην δύναμη του ΠΑΟΚ εντάχθηκαν οι ικανοί και συνάμα έμπειροι Νίκος Μπελίτσας, Φώτης Κόλα, Νίκος Κωτάκης και Παναγιώτης Ρωμανίδης, προερχόμενοι από τον Κιλκισιακό, και ο Αντώνης Παπαδόπουλος, προερχόμενος από τον Αστέρα Μ. Βρύσης και ο τερματοφύλακας Βίκτωρας Σακαλίδης από την Κ19 του ΟΦΗ.

Στις προθέσεις των διοικούντων, πάντοτε βάσει υποδείξεων της τεχνικής ηγεσίας, είναι η προσθήκη τριών-τεσσάρων ακόμη ποδοσφαιριστων αυτού του επιπέδου.

Στον αντίποδα, δεν συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ οι Γιώργος Τσολακίδης, Σάκης Μουτεσίδης, Νίκος Ελευθεριάδης, Διονύσης Αβραμίδης, Έρβις Ρουστέμ, Γιώργος Ιωαννίδης και Βλαδίμηρος Μακάριος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φραγγίδης: «Οι ασθενείς του νοσοκομείου Κιλκίς παρέμεναν διασωληνωμένοι μέχρι να βρεθεί κρεβάτι σε ΜΕΘ ή κατέληγαν κατά τη διάρκεια της αναμονής»

Με αφορμή την μελέτη του καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα για τη θνητότητα διασωληνωμένων από covid-19, ο τομεάρχης Υγείας και ειδικός αγορητής […]