Συνεργασία δήμου Παιονίας επαγγελματιών

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6.3.15 στο δημαρχείο Παιονίας, συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη και των εκπροσώπων των εμποροεπαγγελματικών συλλόγων του δήμου.

Παρέστησαν οι πρόεδροι των συλλόγων Πολυκάστρου, κ. Χαρτοματσίδης, Αξιούπολης κ. Βογιατζής, Γουμένισσας, κ.Τραχανίδης και μέλη των συμβουλίων τους.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τον σχεδιασμού του νέου πενταετούς επιχειρησιακού προγράμματος του δήμου.
Οι επαγγελματίες εξέθεσαν κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την ανησυχία τους γιά την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος τόνισε εκ νέου την ανάγκη γιά συνεργασία όχι μόνο μεταξύ εμποροεπαγγελματικών συλλόγων αλλά και ανάμεσα σε επαγγελματίες και καταστηματάρχες που γειτονεύουν, προτείνοντας τρόπους για την παροχή κινήτρων προς τους τοπικούς καταναλωτές.

Σύμφωνα με τον κ. Γκουντενούδη, «το μεγάλο στοίχημα είναι να γίνει ο δήμος Παιονίας γνωστός και ως τουριστικός προορισμός, γεγονός που θα δώσει νέα πνοή στην τοπική αγορά».

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Αυτά που… δεν κρύβονται

“Έχω τρία εγγόνια, και σ’ αυτόν τον χώρο δεν τα “βγάζω βόλτα” με καμμία δύναμη, διότι φοβάμαι μην τα συμβεί […]

Φωτοσχόλιο

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στο Μουσείο της Μάχης του Κιλκίς

Τον καθοδηγούσε… μάγος;

«Δεν είναι δυνατόν να προγραμματίζουμε από πολύ νωρίς ημερομηνίες για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου» υποστήριξαν δημοτική αρχή και προεδρείο […]

Δείτε ακόμα