Συνέντευξη «ποταμός» με την υποψήφια ευρωβουλεύτρια Μαρία Γαβουχίδου

Ειδήσεις Video /

Για τα όσα συζητήθηκαν ή δεν συζητήθηκαν στην ελληνική προεκλογική πραγματικότητα εν όψει των ευροεκλογών στις 26 Μαίου, όπως και για την επιλογή της να πολιτευθεί ως υποψήφια εθρωβουλεύτρια με το κόμμα των «Ελλήνων Ριζοσπαστών» του Σάββα Τσιτουρίδη, αλλά και πως μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα για την κοινή πορεία της Ευρωοαϊκής Ένωσης, με την Ελλάδα παρούσα σε αυτήν σε διαφόρους τομείς και κυρίως στον τομέα διαχείρησης του μεταναστευτικού, μίλησε στον «Μαχητή» η κιλκισιώτικης καταγωγής υποψήφια και στέλεχος της FRONTEX στην έδρα της στην Βαρσοβία Μαρία Γαβουχίδου.

Μία συνέντευξη «ποταμός» που αξίζει να την παρακολουθήσετε μιάς και στις 26 Μαϊου ψηφίζουμε ανάμεσα σε 1600 και πλέον υποψηφίους ευρωβουλευτές από σαράντα συνολικώς παρατάξεις τους 21 εξ αυτών που θα μας εκπροσωπήσουν την επόμενη πενταετία στο ευρωκοινοβούλιο λαμβάνοντας αποφάσεις που θα μας επηρεάσουν αποφασιστικώς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα
κοινωνια-εαυτος-μαχητης-ψυχολογια-κιλκις-2

Μην τους κάνεις το χατίρι

«Η μεγαλύτερη εκδίκηση είναι να μην γίνεις σαν κι αυτούς». Τάδε έφη ο τελευταίος από τους πέντε Ρωμαίους «καλούς αυτοκράτορες», Μάρκος Αυρήλιος. […]