Συνέλευση και βασιλόπιτα του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Πολιτισμός /

Το διοικητικό συμβούλιο του περιβαλλοντικού συλλόγου περιπατητών Κιλκίς συγκάλεσε την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί υπαιθρίως την Κυριακή 14.3.21, στο κιόσκι του α’ συγκροτήματος εργατικών κατοικιών Κιλκίς, δίπλα στο παλαιό αεροδρόμιο, με ώρα έναρξης 11 το πρωί.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί την Κυριακή 21.3.21 ή, αν χρειασθεί, την Κυριακή 28-3-21, στον ίδιο χώρο και με την ίδια ώρα έναρξης.

Αν έως τότε δεν «χαλαρώσουν» οι περιορισμοί, η τρίτη Κυριακή θα ορισθεί σε εύθετο χρόνο, γιά τον ίδιο χώρο και με την ίδια ώρα έναρξης, και θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Πριν την έναρξη ρης συνέλευσης ο σύλλογος θα κόψει την βασιλόπιτά του, και όποιος «τύχει» το «φλουρί» θα του προσφερθεί ένα ζεύγος υποδημάτων περιπάτου, προσφορά των καταστημάτων «Στεπ» («Step»).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ποια «ιαματικά» λουτρά

Στα «ιαματικά λουτρά Πικρολίμνης» αναφέρθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαίδης, παρουσιάζοντας εκτός ημερήσιας διατάξεως θέμα κατά την […]

«Ανθρακες ο θησαυρός»!

Την μία μέρα «βαρειές κατηγορίες», κατά της ΔΕΥΑ Κιλκίς, μετά την …κατ’ ευφημισμόν «συνέντευξη Τύπου» της δημοτικής συμβούλου Ελένης (Λένας) […]