Στην παρουσίαση της ειδικής έκδοσης “Το Χρυσόμμαλον Ποστ” η Β. Πατουλίδου

Κοινωνία /

Εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη η προετοιμασία στο εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κιλκίς για την εκδήλωση παρουσίασης της εικονογραφημένης και γραμμένης στην ποντιακή διάλεκτο έκδοσης (κόμιξ) μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου με τίτλο “Το χρυσόμαλλον Ποστ” που βραβεύθηκε από την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών το τμήμα εκπαιδευτικής ραδιοτηλεόρασης και ψηφιακών μέσων του υπουργείου παιδείας και το υπουργείο εθνικής αμύνης.

Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας εντασσόταν και η συνάντηση της διευθύντριας του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς Ελένης Τεχλικίδου με την μητροπολιτική περιφέρειαρχη Θεσσαλονίκης και oλυμπιονίκη Βούλα Πατουλιδου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρως “ζεστή” ατμόσφαιρα στο γραφείο της κ.Πατουλίδου η οποία και απεδέχθη πρόσκληση της κ. Τεχλικίδου όχι απλώς να δώσει το “παρούσα” στην εκδήλωση αλλά και να έχει ενεργό συμεμτοχή στην παρουσίαση ως άριστη γνώστις της ποντιακής διαλέκτου.

Επι πλέον απένειμε εύσημα για το περιεχόμενο της έκδοσης επικροτώντας την βράβευσή της.

Η εκδήλωση παρουσίασης του “Χρυσόμαλλου Ποστ” αναμένεται να ορισθεί για τα μέσα με τέλη Νοεμβρίου αμέσως μετά την επίσημη τελετή βράβευσης την διοργάνωση της οποίας υποστηρίζει ο πανελλήνιος σύνδεσμος Ποντίων εκπαιδευτικών και η οποία έχει ήδη προγραμματισθεί για την Παρασκευή 8.11.19 στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεκεμβριανά 1944

Δεκεμβριανά ή οι 33 ημέρες που συγκλόνισαν την Αθήνα ή η Μάχη των Αθηνών ή ο Κόκκινος Δεκέμβρης. Όποια λέξη […]