Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς την Πέμπτη με αντικείμενο θέματα εκπαίδευσης στον νομό

Πολιτική /

Θέματα εκπαίδευσης στον νομό είναι το αντικείμενο συνάντησης, που διοργανώνει γιά την Πέμπτη 16.9.21 η θεματική οργάνωση παιδείας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-«Προοδευτική Συμμαχία».

Στην σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:

«Τα σχολεία άνοιξαν, και, με ευθύνη της κυβέρνησης, η κατάσταση είναι χειρότερη και πιο επικίνδυνη γιά τους μαθητές αλλά και την ίδια την πορεία της πανδημίας. Υπάρχουν, όμως, συσσωρευμένα προβλήματα στον χώρο της εκπαίδευσης και από τις προηγούμενες χρονιές αλλά και αυτά, που οφείλονται στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Η θεματική οργάνωση παιδείας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία» σας προσκαλεί γιά την Πέμπτη 16.9.21, στις 6.30 το απόγευμα, στο «Beer House Art Café» (πεζοδρομημένο τμήμα αρχής οδού 25ης Μαρτίου), γιά να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε πάνω στα ζητήματα της εκπαίδευσης, που μας απασχολούν.

Οι προβληματισμοί και οι σκέψεις όλων είναι απαραίτητες, γιά να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την εκπαιδευτική πολιτική της Ν.Δ.

Θα συμμετάσχει ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Γιώργος Ξενέλλης».

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: «Άμεση λύση στις αντιφατικές αποφάσεις της Κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους ωφελούμενους των ΚΔΑΠ-ΑμεΑ και ΚΔΗΦ»

Ερώτηση προς τους υπουργούς: Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη και Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδημε θέμα: «τους ανεμβολίαστους ωφελούμενους […]

Γ.Φραγγίδης: Ενδελεχής έρευνα, καταλογισμός ευθυνών και ενίσχυση μέτρων των εργαζομένων με αφορμή το εργατικό ατύχημα στο Κιλκίς»

Ερώτηση προς τους υπουργούς: Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη και Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη (Τάκη) Θεοδωρικάκο με […]

Δείτε ακόμα