Συνάντηση της ΝΟΔΕ Κιλκίς με μέλη της ΔΑΚΕ δευτεροβάθμιας

Πολιτική /

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23.9.14 στα γραφεία της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ συνάντηση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Τριαντάφυλλου Πέτρογλου με καθηγητές, μέλη της ΔΑΚΕ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, τους Ι. Γεωργούση, Σ. Παπακωνσταντίνου, Δ. Ιωακειμίδη, Ι. Λιναρδάκη και Μ. Συμεωνίδου.
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την ανασυγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου εν όψει των επερχόμενων εκλογών αιρετών και υπηρεσιακών συμβουλίων καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την αναζήτηση ικανών υποψηφίων για την όσο το δυνατόν επαρκέστερη συνδικαλιστική αντιπροσώπευση των συναδέλφων τους.
Επί πλέον τα μέλη της ΔΑΚΕ εξέθεσαν τις απόψεις τους για πληθώρα εκπαιδευτικών θεμάτων, για την εν γένει πορεία της παιδείας ενώ εξέφρασαν και τον προβληματισμό τους για τον τρόπο με τον οποίο τελικώς θα εφαρμοστεί η αξιολόγηση των καθηγητών .
Συμφωνήθηκε ακόμη, οι επόμενες συναντήσεις να είναι πιο διευρυμένες ούτως ώστε μέσα από γόνιμο διάλογο περισσοτέρων ,να προκύψουν πιο ασφαλή και αντιπροσωπευτικά συμπεράσματα.
Η συνάντηση απετέλεσε το επιστέγασμα μια αγαστής συνεργασίας χρόνων μεταξύ συνδικαλιστικής και κομματικής οργάνωσης, διότι πάντα αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα