Συνάντηση ενημέρωσης κατοίκων Κιλκίς για την κεραία κινητής τηλεφωνίας

Γενικά /

Διατεθειμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, προκειμένου να απομακρυνθεί η κεραία κινητής τηλεφωνίας που έχει εγκατασταθεί σε ιδιωτική κατοικία στην γωνία των οδών Λεοναρδοπούλου και Ευρώπης του Κιλκίς είναι οι περίοικοι της επίμαχης περιοχής.

ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Γιά τον σκοπό αυτό έχουν προγραμματίσει ενημερωτική συνάντηση την προσεχή Δευτέρα στο τρίτο δημοτικό σχολείο, με ώρα έναρξης 7 το βράδυ, παρουσία, μεταξύ άλλων, ειδικού σε θέματα εκπομπής ακτινοβολιών προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους γιά τα δεδομένα της υπόθεσης και τους κινδύνους, τους οποίους, κατά την εκτίμησή τους, εγκυμονεί η παρουσία μιάς τέτοιας κεραίας στην ευρύτερη περιοχή γιά τους κατοίκους της.

Η συνάντηση εχει διοργανωθεί, όπως αναφέρουν οι σχετιζόμενοι με την πρωτοβουλία, με στόχο όχι μόνον την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της περιοχής αλλά και διαφόρων συλλογικών οργανώσεων και φορέων της πόλης που αποδεδειγμένα διαθέτουν κοινωνικά αντακλαστικά και η συμμετοχή τους στον αγώνα απομάκρυνσης της κεραίας θα λειτουργήσει και ως «οδηγός» και γιά άλλες περιπτώσεις στον μέλλον.

Παράλληλα θα ενταθεί η πίεση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τους κρατικούς φορείς να δουν με αυξημένη ευαισθησία το ζήτημα.

Εξ ου και η πρόσκληση από μέρους των διοργανωτών γιά μαζική συμμετοχή των κατοίκων και των φορέων στην συνάντηση ενημέρωσης.

Τηλέφωνο συνεννόησης 6974 491 473 κ. Δήμητρα Τοφαρή