Συνάντηση αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Κιλκίς με τον πρόεδρο της ΔΕΘ Α.Τζήκα

Οικονομία /

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον πρόεδρο Χρήστο Χατζημλάδη, την συνεργάτιδα του Φορέα σε θέματα Ανάπτυξης & Στρατηγικής, δικηγόρο Καλλισθένη Πάκα, και τον Αθανάσιο Τραχανίδη, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας,  συναντήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Αναστάσιο Τζήκα.

Ο κ. Τζήκας, ενημερώθηκε διεξοδικά από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, για το εγχείρημα του Επιμελητηρίου Κιλκίς που αφορά στην κατάρτιση «Επενδυτικού Οδηγού» προς υποψήφιους επενδυτές.

Ο κ. Χατζημλάδης επί πλέον επεσήμανε, πως η συνάντηση αυτή αποτελεί συνέχεια του οργανωμένου πλάνου στρατηγικής αναβάθμισης του Επιμελητηρίου, με σαφή προσανατολισμό στις διεθνείς αγορές.

Στο πλαίσιο αυτό ο νομός Κιλκίς, λόγω της προνομιακής του γεωγραφικής θέσης αλλά και των άριστων υποδομών που διαθέτει, δύναται να ενσωματωθεί στις δράσεις της ΔΕΘ-Helexpo. Ανταποκρινόμενος στο αίτημα ο κ. Τζήκας όρισε άμεσα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με τη διεύθυνση Συνεδρίων & Εκδηλώσεων της ΔΕΘ-Helexpo.

Η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς τον ευχαρίστησε θερμά και ο κ. Χατζημλάδης τον προσκάλεσε στο Επιμελητήριο.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς πιστή στις αρχές της για την ένταξη του επιχειρηματικού κόσμου της Π.Ε. Κιλκίς στην σύγχρονη πραγματικότητα, με απώτερο σκοπό την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, υλοποιεί το στρατηγικό της πλάνο απαρέγκλιτα.

Απώτερος σκοπός η βελτίωση του επιπέδου ζωής στο νομό σε όλα τα επίπεδα. Το Επιμελητήριο Κιλκίς, με μια σειρά δράσεων που για πρώτη φορά λαμβάνουν χώρα, αποδεικνύει ότι το Κιλκίς δύναται να ακολουθήσει τις εξελίξεις.

Περισσότερα

ALUMIL: Η μοναδική ελληνική εταιρεία που παράγει ανακυκλωμένο, «πράσινο» αλουμίνιο γιά όλα τα αρχιτεκτονικά της συστήματα

Η ALUMIL βρίσκεται σταθερά μπροστά στους τομείς της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας. Η βασική αιτία πίσω από αυτή την εξέλιξη είναι το γεγονός ότι […]

Δείτε ακόμα