Το έλα να δεις

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Το «έλα να δεις» γίνεται με τους συμβασιούχους στους ΟΤΑ, που προσελήφθησαν μέσω του ΟΑΕΔ.

Πολλοί συμβασιούχοι με διάφορα προβλήματα, ακόμη και υγείας σοβαρά, που πρακτικώς είναι αδύνατον να ανταποκριθούν στα καθήκοντα που τους ανατίθενται, κυρίως σε τομείς, όπου χρειάζεται κουραστική χειρωνακτική εργασία, όπως, για παράδειγμα, τομέας της καθαριότητας.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά διαπιστώνεται, ότι δεν ελήφθη υπ΄όψιν εάν οι άνθρωποι, που προσλαβάνονται με τέτοιες συμβάσεις μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα για τα οποία έχουν προσληφθεί με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και από τους αυτοδιοικητικούς φορείς, αλλά και πολλές φορές εντάσεις με συμβασιούχους, που αντικειμενικώς για διαφόρους λόγους και αιτίες, πρακτικώς δεν μπορούν να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους για τους τομείς, στους οποίους έχουν προσληφθεί.

Το μόνο, που μένει, ότι έστω και με αυτό τον τρόπο συντηρούνται οικονομικά τα νοικοκυριά για το διάστημα της συμβασιοποιημένης περιόδου.

Περισσότερα

Πράξη σεβασμού

Τιμητικό έπαθλο στον παλαίμαχο αλλά και πάντα ευρισκόμενο … «επί των επάλξεων» των πολιτιστικών και εκκλησιαστικών παραδόσεών μας άρχοντα πρωτοψάλτη […]

Είναι τόσο …«νυχτωμένος»;

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Τετάρτης 5.12.18 ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παύλος Τονικίδης ζήτησε με παρακλητικό […]

Δείτε ακόμα