Το έλα να δεις

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Το «έλα να δεις» γίνεται με τους συμβασιούχους στους ΟΤΑ, που προσελήφθησαν μέσω του ΟΑΕΔ.

Πολλοί συμβασιούχοι με διάφορα προβλήματα, ακόμη και υγείας σοβαρά, που πρακτικώς είναι αδύνατον να ανταποκριθούν στα καθήκοντα που τους ανατίθενται, κυρίως σε τομείς, όπου χρειάζεται κουραστική χειρωνακτική εργασία, όπως, για παράδειγμα, τομέας της καθαριότητας.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά διαπιστώνεται, ότι δεν ελήφθη υπ΄όψιν εάν οι άνθρωποι, που προσλαβάνονται με τέτοιες συμβάσεις μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα για τα οποία έχουν προσληφθεί με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και από τους αυτοδιοικητικούς φορείς, αλλά και πολλές φορές εντάσεις με συμβασιούχους, που αντικειμενικώς για διαφόρους λόγους και αιτίες, πρακτικώς δεν μπορούν να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους για τους τομείς, στους οποίους έχουν προσληφθεί.

Το μόνο, που μένει, ότι έστω και με αυτό τον τρόπο συντηρούνται οικονομικά τα νοικοκυριά για το διάστημα της συμβασιοποιημένης περιόδου.

Περισσότερα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]

Φόλες κοντά σε πλατείες

Εισπνεόμενες φόλες από ισχυρά φυτοφάρμακα, έκαναν την εμφανισή τους στον οικισμό του Δροσάτου αυτές τις μέρες. Αρκεί να έρθει κάποιος […]

Δείτε ακόμα