Συνήγορος του… συμπαραστάτη

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Με την λογική «έκαστος εφ΄ ώ ετάχθη» από ότι μαθαίνουμε θα πορευτεί η δημοτική αρχή στον δήμο Κιλκίς προτείνοντας για την θέση του «συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης» ένα πρόσωπο το οποίο προέρχεται από τον νομικό κόσμο τον γνωστό δικηγόρο Αδάμ Χρσιστοδουλίδη.

Μάλιστα εξ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η εκλογή του με αυξημένη πλειοψηφία, όπως απαιτεί η σχετική νομοθεσία, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης 16.11.22 είναι πολύ πιθανή, καθώς οι σχετικές διαβουλεύσεις έχουν λάβει χώρα και είναι θετικές προς την εν λόγω κατεύθυνση.

Επειδή όμως όπου στηθεί κάλπη το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το προβλεπόμενο-προσδοκώμενο υπομονή και σε λίγες ώρες θα γνωρίζουν οι δημότες και οι επιχειρήσεις του Κιλκίς αν η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων συνηγορίσει για συμπαραστάτη τον… συνήγορο!

Περισσότερα

Πού βρίσκεται… η αλήθεια;

Ο δήμος Κιλκίς επιδεικνύει μέριμνα γιά το θέμα των αδέσποτων ζώων και συνεργάζεται με τους φιλοζωικούς φορείς, διαβεβαίωσε ο αρμόδιος […]

Φωτοσχόλιο

Από την άσκηση Tallos 2022 στην Αργυρούπολη

«Αποτύπωμα» και στον νομό

Το έργο και η προσφορά του εκλιπόντος την Πέμπτη 10.11.22 καθηγητή σεισμολογίας Βασιλείου Παπαζάχου έχουν να κάνουν με ένα μέγεθος, […]

Δείτε ακόμα