Εντυπωσιακή παρουσία της «Φαίδων» στην διεθνή έκθεση «PLMA»

Οικονομία /

Στην διεθνή έκθεση ιδιωτικής ετικέτας («PLMA») που λειτούργησε τον περασμένο Μάιο στο Αμστερνταμ συμμετέσχε με εξαιρετική επιτυχία η «Φαίδων» ΑΕ.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής: «Αυτή η έκθεση που είναι μια από τις πιο σημαντικές παγκοσμίως στον κλάδο, έδωσε μια ακόμα ευκαιρία στην «Φαίδων» να παρουσιάσει τα νέα και υφιστάμενα προϊόντα της σε εταιρίες από όλο τον κόσμο, όπως και να συνάψει νέες συμφωνίες και να ανανεώσει τις ήδη υπάρχουσες.

Αξίζει να τονιστεί ότι σε αυτήν την έκθεση δόθηκε η ευκαιρία να προωθηθούν τα νέα προϊόντα της εταιρίας. Προβλήθηκαν τα νέα σνακ “Kritsinaki” με γεύση πέστο ή φέτα, όπως και τα γυαλάκια και τα φιογκάκια σφολιάτας «Φαίδων» σε ένα νέο, μοντέρνο κουτί. Τέλος, μεγάλη αποδοχή δέχτηκε και η σειρά “Pitaki”, η οποία συνδυάζοντας την ελκυστική συσκευασία με ένα γευστικό προϊόν, κατέληξε να προσελκύσει εξ ίσου έντονο ενδιαφέρον από διάφορες εταιρίες Ευρώπης, Ασίας και Αμερικής.

Με το πέρας αυτής της έκθεσης, ολοκληρώθηκε ο εξαμηνιαίος προγραμματισμός της εταιρίας με στόχο την ανάπτυξης των εξαγωγών της με τη συμμετοχή σε διεθνείς δραστηριότητες του εξωτερικού και της Ελλάδας. Τέλος, σημειώνετα ότι, η χρηματοδότηση της συμμετοχής της «Φαίδων» στην PLMA έγινε μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος ελληνικής εξωστρέφειας «Επιχειρούμε Έξω» (sυγχρηματοδότηση Ελλάδος και Ε.Ε.)».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ένας ρόλος διαφορετικός

Την ημέρα νύχτα έχει κάνει ο Θέμης Ανθρακίδης, ώστε να έχει επαφές με τους πολίτες του Κιλκίς, προκειμένου να ενημερώνεται […]

Ένας …«φανερός δείπνος»

Ολοένα και πληθαίνουν οι διεργασίες, συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ των προσώπων, που προέρχονται από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, και […]