Συγχαρητήριο μήνυμα Γ.Σ. Μανδρών στον αθλητή του συλλόγου Γιάννη Κορακίδη

Αθλητισμός /

Το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη, οι αθλητές και οι προπονητές εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη παγκόσμια διάκριση του αθλητή μας Γιάννη Κορακίδη ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο αγώνισμα της σφυροβολίας.

Οι αγωνιστικές επιδόσεις του Γιάννη, ο οποίος σημείωσε τη κορυφαία φετινή ρίψη στον κόσμο, μας γεμίζουν με περηφάνια και συγκίνηση και αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας οποίος δραστηριοποιείται στα τοπικά και πανελλήνια αθλητικά δρώμενα και αποτελεί τον κορυφαίο αθλητικό σύλλογο του νομού Κιλκίς στο χώρο του κλασικού αθλητισμού με σημαντικές πανελλήνιες, πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις και εκπροσωπήσεις σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα ανά την υφήλιο.

Βέβαια όλες αυτές οι επιτυχίες δεν θα είχαν συντελεστεί χωρίς τη ψυχή του συλλόγου μας, τον αεικίνητο προπονητή των πρωταθλητών μας, τον Γιάννη Χρίστογλου.

Ευχόμαστε στον αθλητή μας και στον προπονητή του να συνεχίσουν τον πρωταθλητισμό με υγεία και να κάνουν περήφανους τους Κιλκισιώτες αλλά και όλους τους Έλληνες.

Ο Γ.Σ. Μανδρών θα συνεχίσει το έργο του με την ίδια θέρμη προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στο εγγύς μέλλον και άλλοι αθλητές του συλλόγου μας σε πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια αθλητικά δρώμενα.

Με εκτίμηση,
Ο αντιπρόεδρος
Κωνσταντίνος Ζώτος

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προηγούνται… οι κανονικοί

Εκτός από την υπό διαμόρφωσιν αίθουσα, στην οποία θα εγκατασταθεί η μονάδα εντατικής θεραπείας, το υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο […]