Συγχαρητήριο μήνυμα δημάρχου Κιλκίς στον Κιλκισιώτη αστυφύλακα Π.Παπαδόπουλο για τη διάκρισή του στους παγκόσμιους αγώνες αστυνομικών WPFG

Κοινωνία /

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον στίβο σε αγώνες δρόμου των 100 μέτρων και των 200 μέτρων, έλαβε ο αστυνομικός Παύλος Παπαδόπουλος στους Παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών WPFG 2022 που διεξήχθησαν στο Ρότερνταμ Ολλανδίας από 22 έως 31 Ιουλίου 2022.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη

«Θερμά συγχαρητήρια στον Κιλκισιώτη αστυφύλακα Παύλο Παπαδόπουλο για τις υψηλές επιδόσεις του στους φετινούς παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών WPFG που διεξήχθησαν στο Ρότερνταμ Ολλανδίας.

Τα δύο χάλκινα μετάλλια που κέρδισε ο νεαρός συμπολίτης μας, που υπηρετεί στον Πειραιά, στους αγώνες δρόμου των 100 μέτρων και των 200 μέτρων, αγωνιζόμενος με τα εθνικά μας χρώματα στην ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, ανέβασαν στο βάθρο της νίκης τη χώρα μας και την Ευρώπη.

Το Κιλκίς και οι νέοι του, εμφορούμενοι από τις ευγενείς αξίες του αθλητισμού, δοξάζουν τον τόπο μας και μας κάνουν περήφανους».

Περισσότερα

Η ΓΣΕΒΕΕ τίμησε τον Χρήστο Τσανασίδη γιά την προσφορά του στον κλάδο των αρτοποιών

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24.9.22 η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της γενικής συνομοσπονδίας εμπόρων, βιοτεχνών και επαγγελματιών Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), στο πλαίσιο της οποίας […]

Δείτε ακόμα