Συγκλονίζει την κοινωνία του Κιλκίς η αιφνίδια απώλεια του Αλέξη Καζαντζίδη

Κοινωνία /

Μία ακόμη δυσάρεστη είδηση συγκλονίζει την κοινωνία του Κιλκίς που πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο ενός ακόμη νέου συμπολίτη.

Σε ηλικία 54 ετών απεβίωσε ο γνωστός απο την συμμετοχή του στα δρώμενα της οικονομικής, κοινωνικής και αθλητικής ζώνης του τόπου επιχειρηματίας Αλέξης Καζαντζίδης.

Ο θάνατος του επήλθε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 11.10.18 απο δεύτερο καρδιακό επεισόδιο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης όπου είχε δικαομισθεί ύστερα απο το πρώτο το οποίο υπέστη στο εργοστάσιο του στην βιομηχανική περιοχή Κιλκίς, στο Σταυροχώρι.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στον Αλέξη Καζαντζίδη παρασχέθηκαν αρχικώς οι πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της ΒΙΠΕΚ, για αν ακολουθήσει αμέσως η διακομιδή του στο Παπαγεωργίου. Εκεί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση («μπαλλονάκι») και προς στιγμήν φάνηκε να διαφεύγει το κίνδυνο αλλά η καρδιά του δεν άντεξε στην δεύτερη προσβολή.

Απο τους πρώτους που έσπευσαν να εκφράσουν την θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια του Αλέξη Καζαντζίδη ήταν στελέχη του κιλκισιώτικου αθλητισμού καθώς ο εκλιπών υπήρξε ενεργός παράγων και υποστηρικτής αθλητικών φορέων, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων και πρόεδρος τόσο του Κιλκισιακού όσο και του ΓΑΣ Κιλκίς.

Η εκφορά του θα τελεσθεί την Παρασκευή 12.10.18 από τον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς στις 4 μ.μ..
Συλλυπητήριο
Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΑΣ Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του, καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του εκλεκτού επιχειρηματία και πρώην προέδρου Αλέξη Καζαντζίδη. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Μέριμνα για τα περιαστικά δάση

Την ανάγκη συνεχούς μέριμνας για καθαρισμό των περιαστικών δασών του Κιλκίς (λόφου Α.Γεωργίου, λόφου Ηρώου Μάχης Κιλκίς και γειτονικού, λόφων […]