Στοχευμένοι έλεγχοι της διεύθυνσης αστυνομίας Κιλκίς για την πάταξη της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων

Γενικά /

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων αστυνομικών υπηρεσιών της διεύθυνσης αστυνομίας Κιλκίς, συνελήφθησαν την Δευτέρα 10.9.18 τέσσερα άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση από αστυνομικούς της ομάδας πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας της διεύθυνσης αστυνομίας Κιλκίς , συνελήφθησαν το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 29, 28 και 22 ετών, διότι διαπιστώθηκε να κατέχουν με σκοπό την πώληση, συνολικά 1.490 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Στη δεύτερη περίπτωση από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Παιονίας συνελήφθη το ίδιο βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει 750 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στα αρμόδια τελωνεία, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έπρεπε να προλάβει

Άρον-άρον έφυγε ο Σιωνίδης από την συνάντηση, που είχαν το Σάββατο 8-9-18 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Κιλκίς νεοδημοκρατικά […]