Στήριγμα σε άπορες οικογένειες από την τοπική κοινότητα Αξιούπολης

Κοινωνία /

Από την τοπική κοινότητα Αξιούπολης ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Για τρίτη συνεχή χρονιά η τοπική κοινότητα Αξιούπολης μοιράζει χαμόγελα, έχοντας την στήριξη και εθελοντική προσφορά των κατοίκων της πόλης, με μία μικρή βοήθεια από τον καθένα την περίοδο των γιορτών.

«Συγκεντρώνουμε τρόφιμα, βοηθούμε μία οικογένεια», είναι το μήνυμα της κοινότητας, που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να στηρίξει τις άπορες οικογένειες.

Τα είδη, που συγκεντρώνονται από 1 έως 20 Δεκεμβρίου είναι: Τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, ρύζι, γαλακτοκομικά, ελαιόλαδο, σπορέλαιο, ξηροί καρποί, δημητριακά, σοκολάτες γιά μικρά παιδιά κ.α.), κρέας, απορρυπαντικά, παιχνίδια.

Τα είδη συγκεντρώνονται στο δημοτικό κατάστημα Αξιούπολης, στον 1ο όροφο, ή μπορείτε να καλέσετε και τον πρόεδρο της κοινότητας Κύρο Καλαβάζη στο τηλέφωνο 6947939493.

Λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού παρακαλούνται οι κάτοικοι να είναι τυπικοί και να τα τηρούν κατά την είσοδό τους στο δημοτικό κατάστημα Αξιούπολης.

Η διανομή των τροφίμων θα γίνει με απόλυτη εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας και υγιεινής τόσο των εθελοντών μας, όσο και των δικαιούχων».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Εύκολες» αποφάσεις

Με απόφαση των δυο δημάρχων του νομού, λόγω του ισχυρού παγετού και της ανάγκης να αερίζονται συχνά οι αίθουσες διδασκαλίας, […]