Στην προεδρεία του ΕΒΕ ο Γουμενισσιώτης Χρήστος Χατζημλάδης

Πολιτική /

Φαίνεται, ότι ο παραιτηθείς πρόεδρος του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης τα «λογάριασε» όλα, όσον αφορά στην διαδοχή του, εκτός από… «τον ξενοδόχο».

Και ο «ξενοδόχος» στην προκειμένη περίπτωση ήταν η μη αναμενόμενη, όπως τουλάχιστον πίστευε, σύσσωμα σφοδρή αντίδραση των συμβούλων της πλειοψηφίας, δηλαδή του συνδυασμού του.

Έτσι, κατά την θυελλώδη συνεδρίασή τους της Τετάρτης 10.4.19 «ακυρώθηκε» το «σενάριο», «Κώστας Βιολιτζής αντί Παύλου Τοκινίδη, ύστερα από ομαδική απόσυρση του ενδιαφέροντος των συμβούλων της πλειοψηφίας για διεκδίκηση της προεδρείας».

Και τούτο, διότι όχι μόνο δεν υπήρξε σύσσωμη απόσυρση αυτού του ενδιαφέροντος, αλλά, τουναντίον, κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις και αυτοπροτάσεις, σε πλήρη εφαρμογή της προβλεπομένης διαδικασίας.

Από αυτήν, και αφού προηγήθηκε άρνηση των Αλεξάνδρου Κατσαβού και Ευθήμη Παπαδοπούλου και η μη έγκριση της υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Ευθυμίου, προέκυψε, εν τέλει, μία απρόσμενη, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, υποψηφιότητα, αυτή του μηχανολόγου μηχανικού και διοκτήτη της εταιρίας «Lift Installations» Χρήστου Χατζημλάδη από την Γουμένισσα.

Εκλογή του κ.Χατζημλάδη στην προεδρεία σηματοδοτεί νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ΕΒΕ Κιλκίς, καθώς θα είναι ο πρώτος Γουμενισσιώτης πρόεδρός του.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την ανωτέρω εξέλιξη ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Βιολιτζής, που έγινε επίσης αποδέκτης εντόνων αντιδράσεων στελεχών του συνδυασμού του, δήλωσε ότι δεν θέτει υποψηφιότητα για την προεδρεία και ότι δεν θα δώσει το «παρών» στην εκλογική διαδικασία.

Την Δευτέρα η εκλογή νέου προέδρου του ΕΒΕ
Νέος πρόεδρος, μετά την παραίτηση του Παύλου Τονικίδη, θα εκλεγεί στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Κιλκίς.

Η συνεδρίαση και ψηφοφορία προγραμματίσθηκε για την Δευτέρα 15.4.19, στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕ, με ώρα έναρξης 3 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πολύ …«φτωχότερο»

Γίνεται ψηφοδέλτιο νομού Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ χωρίς τον Θέμη τον Ανθρακίδη του Θόδωρου, τον οικονομολόγο και νομικό; Γίνεται. Αλλά …πολύ […]