Στην αθανασία ο αθλητικός παράγοντας του καλαθοσφαίρου Αλέκος Κουσιδώνης

Αθλητισμός /

Σε ηλικία εβδομήντα οκτώ ετών απεβίωσε ο επί μακρόν παράγοντας του κιλκισιώτικου καλαθοσφαίρου Αλέκος Κουσιδώνης, που συνέδεσε το όνομά του ιδίως με την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή της Γουμένισσας.

Η εκφορά του θα γίνει την Κυριακή 23.2.20 από τον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου Γουμένισσας στις 3 το μεσημέρι.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΑΟΚ Γουμένισσσας
O Α.Ο.Κ. Γουμένισσας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Αλέκου Κουσιδώνη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε για πολλές δεκαετίες τον σύλλογο μας και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της Γουμένισσας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Συλλυπητήριο μήνυμα Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.
Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του ιστορικού μέλους της οικογένειας της Κεντρικής Μακεδονίας και επί σειρά ετών Προέδρου του ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ του αγαπητού σε όλους Αλέκου Κουσιδώνη.
Έφυγε από τη ζωή με σημαντική προσφορά στα κοινά του τόπου και με μεγάλη προσφορά στο συνάνθρωπό του.
Ενασχολήθηκε με τον σύλλογο είκοσι χρόνια μαζί με τον Τάκη Αιδαρίνη και έβαλε τα θεμέλια σε μία ομάδα που επί δέκα τέσσερα χρόνια η ανδρική της ομάδα αγωνίζονταν σε Εθνικές Κατηγορίες και τρία χρόνια η γυναικεία, από την οποία ξεπήδησαν και αναδείχθηκαν μοναδικά ταλέντα, όπως η κ.κ. Εβινα Μάλτση, Νικολαϊδου Παναγιώτα, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Σόφτσης Θάνος.
Θα τον θυμόμαστεκαι θα τον τιμούμε για την μακρά προσφορά του.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο.

Συλυπητήριο μήνυμα Θάνου Σόφτση
Όλοι εμείς που βρεθήκαμε το καλοκαίρι για να σε τιμήσουμε ,θελουμε να σε ευχαριστήσουμε για τελευταία φορά για όσα έχεις κάνει για εμάς.
Ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος ,πρόεδρος και πατέρας για όλους!Μαζι σου περάσαμε τα ξέγνοιαστα εφηβικά μας χρονια και μας έμαθες πως να είμαστε δυνατοί και να προσπερνάμε τις αντιξοότητες και τα οποια εμπόδια με θάρρος και χιούμορ.
Μας στήριξες σαν παιδιά σου και σε είχαμε σαν πατέρα μας.
Σε ευχαριστούμε για όλα και θα είσαι για πάντα μέσα στην καρδιά μας!

Συλυπητήριο μήνυμα ΝΟΔΕ/ΝΔ
Για την απώλεια του ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΥΣΙΔΩΝΗ η νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή ΝΔ Ν. Κιλκίς εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

Ο πρόεδρος, ο γραμματέας και τα στελέχη (υπεύθυνοι) τομέων της ΝΟ.Δ.Ε. Ν. Κιλκίς εκφράζουμε στους οικείους του
τα πλέον θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τoν σκεπάσει. H αγάπη της κοινωνίας μας θα τον συντροφεύει στο τελευταίο του ταξίδι.

Καλό Παράδεισο

Περισσότερα

Kinesis Gym Live Fitness TV

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οδηγίες και τις υποδείξεις των ειδικών, #ΜΕΜΟΥΜΕΣΠΙΤΙ. Με μεγαλύτερο όμως αίσθημα ευθύνης απέναντι σε […]

Δείτε ακόμα

Συν Αθηνά και χείρα κίνει

Καταγράφουμε το τελευταίο διάστημα διαφόρους φορείς (μια πλειοδοσία) να προτείνουν σε άλλους μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης δημοτών, κυρίως επαγγελματιών, εργαζομένων, με […]