Θα μας φάνε αν δεν τον βγάλουμε

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Η πρωτότυπη προεκλογική εκστρατεία του Στέφανου Παραστατίδη έχει κινητοποιήσει πολύ κόσμο τις τελευταίες ημέρες.

Τα βίντεο από τις προεκλογικές του ομιλίες στα χωρία έχουν ξεσηκώσει πολύ κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο, γεγονός που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών φίλων του από όλη την Ελλάδα που το σαββατοκύριακο αποφάσισαν να έρθουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία μιας κινηματικής εκστρατείας που έχει κάτι από τις παλιές καλές στιγμές του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, το Σάββατο το βράδυ, μετά την ομιλία στην Αξιούπολη, φίλοι του Στέφανου από διάφορα μέρη της Ελλάδας βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με τους συναδέλφους φίλους από το κέντρο υγείας όπου υπηρετεί.

Έτσι, οι πρώτοι προσπαθούσαν να εξηγήσουν τι ακριβώς σημαίνει ο Στέφανος για μια νέα γενιά ανθρώπων που έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την πολιτική εξαιτίας του, για να ακουστεί μια συνάδελφός του από το Κιλκίς να παρατηρεί:

«Πρέπει να πάρει την έδρα, θα μας φάνε όλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα αν δεν τα καταφέρουμε να τον βγάλουμε!». Για να ακουστεί έτερος φίλος του να υπογραμμίζει:

«Είναι ο πρώτος βουλευτής Επικρατείας που ψηφίζεται στο Κιλκίς, γι’ αυτό κανονίστε την πορείας σας που πρέπει να γίνει μας».

2 απαντήσεις στο “Θα μας φάνε αν δεν τον βγάλουμε”

  1. Ο/Η Σοφία λέει:

    Και μόνο το γεγονός ότι το λένε οι άνθρωποι που είναι δίπλα του,τον ξέρουν χρόνια,στα δύσκολα και τα εύκολα, δηλώνει την ποιότητά τους σαν άνθρωπο, συνάδελφο και φίλο.Η αλήθεια του καθενός μας δεν κρύβεται,το ψέμα έχει κοντά επιπλέον, όλοι μας είμαστε εργαζόμενοι, έχουμε καριέρα, δεν περιμένουμε ούτε καρέκλα, ούτε εκδούλευση από τον Στέφανο.Πιστευουμε στην καλή πρόθεση και το πάθος του να άλλαξει αυτός ο τόπος.Για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

  2. Ο/Η Σοφία λέει:

    Κοντά ποδαρια,το ψέμα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Πρέπει να αλλάξει

Την εικόνα, την οποία παρουσιάζει σήμερα ο μεθοριακός σταθμός Δοϊράνης στηλίτευσε, χαρακτηρίζοντάς την ως απαράδεκτη, ο από τον εκεί μεθοριακό […]

Να παραχωρηθούν

«Να αριθμηθούν και να παραχωρηθούν σε δημότες, να τα αξιοποιήσουν σαν περιβόλια». Αυτό πρότεινε ο Λάζαρος Παζαρτζικλής, κατά την τελευταία […]

Άλλο πνέυμα λειτουργίας

Θετικά δείγματα γραφής για το πως αντιλαμβάνονται εκεί στην Αξιούπολη ενός θεσμικού οργάνου, όπως το τοπικό συμβούλιο, είχαν δώσει πριν […]

Δείτε ακόμα