Εγκυρότητα και αξιοπιστία

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο εδραιώνεται στην συλλογική συνείδηση των φίλων του πολιτικού χώρου του αλλά και ευρύτερα ο Στέφανος Παραστατίδης ως προσωποποίηση εγκυρότητας και αξιοπιστίας, δηλαδή δύο ιδιοτήτων προσώπου, που ενισχύουν όχι μόνο το δικό τους, αλλά το κύρος του όποιου πολιτικού φορέα, στον οποίο ανήκουν.

Χαρακτηριστική η υποδοχή, της οποίας έτυχε η πρωτοβουλία του γιά την εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ συγκρότηση δικτύου υγειονομικών, ύστερα από εντολή και ενθάρρυνση της προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά, όπως αποδίδεται σε σχόλιο της «Ρήαλ Νιούς» («Real News”):

«Την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου της υγείας στις «ψηφιακές περιοδείες» τους ανά την Ελλάδα ετοιμάζονται να εκμεταλλευτούν στο Κίνημα Αλλαγής.

Γιά του λόγου το ασφαλές, δρομολογείται ήδη η δημιουργία δικτύου υγειονομικών, μία πρωτοβουλία που «τρέχει» ο Στέφανος Παραστατίδης κατ΄εντολήν της Φώφης Γεννηματά.

Κάτι η μεγάλη συμμετοχή, κάτι η ποιοτική αναβάθμιση των συζητήσεων εν καιρώ πανδημίας, και ενώ άπαντες συμφωνούν ότι η προετοιμασία της κυβέρνησης είναι ελλιπής και η ανάγκη να διαφυλαχθεί το ΕΣΥ μεγάλη, στο Κίνημα Αλλαγής σκέφτονται να κεφαλαιοποιήσουν τις γνώσεις που αποκτούν.

Δεν είναι τυχαίες οι αναφορές της Φ.Γεννηματά σε όσα τους έχουν «αποκαλύψει» υγειονομικοί στις «τηλεσυζητήσεις» τους, κατά την διάρκεια της συζήτησης της Παρασκευής 2.4.21 στην Βουλή».

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Όλα καλά, μόνο λίγη προσοχή

Όντως αξιέπαινη η πρωτοβουλία του περιβαλλοντικού φορέα «Προστάτευε την Γειτονιά σου» (“Save your Hood”) να διοργανώνει περιπάτους γιά τον καθαρισμό […]

Προσωπικά δεδομένα στη φόρα;

Σαν φύλλο στον άνεμο ανεμίζουν τα προσωπικά δεδομένα ψηφοφόρων της ΝΔ στο νομό Κιλκίς. Έχουν εκτεθεί δεκάδες πολίτες από δημοσιοποίηση […]

Τα πραγματικά δεδομένα

Γράψαμε εκ παραδρομής, αναφερόμενοι στο ζήτημα που σχετίζεται με τις εξελίξεις γύρω από την παραχώρηση της Εγνατίας οδού σε ιδιώτες, […]

Δείτε ακόμα