Στέφανος Παραστατίδης: «Με το ΚΙΝΑΛ μπορούμε να κάνουμε την πολιτική ανατροπή»

Ειδήσεις Video /

Μήνυμα αισιοδοξίας γιά επιτυχή εμφάνιση του Κινήματος Αλλαγής στον νομό Κιλκίς, στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 7.7.19, έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του κόμματος Στέφανος Παραστατίδης, μιλώντας την Κυριακή 9.6.19 στο κατάμεστο από κόσμο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς.

Η ομιλία αυτή σηματοδοτούσε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου γιά τον «νεοφώτιστο» στα πολιτικά πράγματα του νομού στέλεχος του ΚΙΝΑΛ ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες σε Πολύκαστρο, Αξιούπολη και Γουμενισσα καθώς και σε όλες τις έδρες των πρώην «καποδιστριακών» δήμων.

Σε μιά γεμάτη ασφυκτικά αίθουσα από φίλους και υποστηρικτές του ο Στέφανος Παραστατίδης εξήγησε «γιατί η ψήφος στο «Κίνημα Αλλαγής» δεν μπορεί να έχει χαρακτηριστικά ψυχολογικού εκβιασμού, πελατειακής λογικής, διαχείρισης υπαρχόντων δυνάμεων ή συναισθηματισμού.

Η ψήφος πρέπει να κερδηθεί. Και να κερδηθεί με σαφή και ξεκάθαρο λόγο, από ανθρώπους που δεν στήνουν απλά ένα «αφήγημα» μέχρι τις εκλογές αλλά κινούνται στα όρια της εμμονής με συγκεκριμένες αρχές κι αξίες.

Αλλιώς θα είναι καταδικασμένη να σέρνεται από τις εξελίξεις, από την πολιτική ατζέντα που στήνουν βολικά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και στο τέλος μοιραία θα διαλυθεί».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεκεμβριανά 1944

Δεκεμβριανά ή οι 33 ημέρες που συγκλόνισαν την Αθήνα ή η Μάχη των Αθηνών ή ο Κόκκινος Δεκέμβρης. Όποια λέξη […]