Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κιλκίς Α.Βεργίδη με τον υφυπουργό Εσωτερικών Στ.Καλαφάτη (Βίντεο)

Ειδήσεις Video /

Τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη υποδέχθηκε σήμερα στο Διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Στο επίκεντρο της συνάντησής τους, βρέθηκε το θέμα της αναγκαιότητας ενίσχυσης του εμβολιαστικού κινήματος και ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης υπογράμμισε – μεταξύ άλλων – ότι «με τα κρούσματα να εμφανίζουν ραγδαία αύξηση και την πιο μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα να προκαλεί περαιτέρω ανησυχία, είναι επιτακτική η ανάγκη όλοι μας να γίνουμε ασπίδα προστασίας του κοινωνικού συνόλου και να χτίσουμε το απαραίτητο τείχος ανοσίας ενάντια στον κορωνοϊό».

Ο αντιπεριφερειάρχης κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευθούν την επιστήμη, τους γιατρούς, υπογραμμίζοντας την ανάγκη εμβολιασμού του πληθυσμού κατά τις υποδείξεις των ειδικών επιστημόνων και με γνώμονα, τόσο την προστασία όλων μας, όσο και την θωράκιση του τόπου μας.

«Να μη γίνουμε η αιτία να ασθενήσουν συμπολίτες μας. Να εμβολιαστούμε, να τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες και τα μέτρα αυτοπροστασίας (χρήση υγειονομικής μάσκας, απολύμανση χεριών κ.α.)» σημείωσε ο κ. Βεργίδης.

Σε δηλώσεις του έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης υπογράμμισε πως «η κουβέντα μας επικεντρώθηκε κυρίως στη μεγάλη αναγκαιότητα που υπάρχει για να ενισχύσουμε το εμβολιαστικό κίνημα, να υψώσουμε το τείχος ανοσίας και, επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σ’ αυτόν ακριβώς τον στόχο να ενημερώσουμε και να πείσουμε αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό».

Παράλληλα – τόνισε ο υφυπουργός – στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν «την ανάπτυξη της περιοχής, κυρίως θέματα που αφορούν την οδοποϊία, ενίσχυση προγραμμάτων».

Ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) επισήμανε – μεταξύ άλλων – ότι, η αγαστή συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη και την περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα συνεχίσει να ενισχύεται.

Περισσότερα

Όχι από το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε δημόσιες εκτάσεις (βίντεο)

Tα όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα του πρόσφατου «Μαχητή» επιβεβαίωσε ουσιαστικά η συζήτηση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας για […]

Δείτε ακόμα